<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-10-27 23:31:

that is kevin martin
o.......Tinsley出度時幾好架,而且因控球力強橫被叫作"虐待者",但冇乜乜呢幾年變左暗病族,成個hill咁
Originally posted by terryjog06 at 2006-10-27 23:33:
另外秋兄都勁
真係唔知佢o係唔o係到
揀d人好勁好準
咁既陣是不能在第三因素發生的,即佢在live
Originally posted by terryjog06 at 2006-10-27 23:38:

佢好似染上官非 我唔敢揀佢
S.J先系,佢系暗病族,而家一季出到60 game已十分好了
Originally posted by Xtravagant at 2006-10-27 23:40:

我有幾件key players 就係因為秋兄﹐我先至簡吾到 (okur !!)。比拒高我一個位﹐下下佔了先機。

可能我同拒組隊既邏輯太相似...
又B.Mill又Okur?
好彩陼
我隊波外面風光
Originally posted by Xtravagant at 2006-10-27 23:48:

我有okur就吾會要 B.Miller la...

不過今次D人既move... 真係估吾到...
系la,今年D人思孝好怪,搞到我要早一rd入A.mill
Originally posted by terryjog06 at 2006-10-27 23:45:

我預左trade架喇
我大把PF/C等你地
我覺得今年自己揀人好過上年
又點??值錢得ak-47,Big Z,Bozer
Originally posted by 艾力克 at 2006-10-27 23:51:

marion round 5
咪系,我都o咀呆左
唔好話我話,大家都覺得Kobe不值5甲架
Originally posted by 艾力克 at 2006-10-27 23:55:

差d連你排第7都有
有就好lu,講過:冇KG,冇Martix,冇WADE,冇Dirk,咁1pick必定系Duncan
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。