<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 兄弟評評理!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by playbr2 at 2006-10-6 02:19 PM:

白黑二子(圍棋)

黑子:...
Originally posted by queenly at 2006-10-6 06:44 PM:

乜事
自由神錯......

恕小弟直言,你明知佢9撚屎屎兼麻撚煩,低水平又沒水準,應該啋佢都on9!

呢d7頭皮x佢仲教撚精佢添!下次記得(應該啋佢都on9)!

看來閣下道行還未夠呢!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by teramishu at 2006-10-6 04:44 PM:
遇到呢 d 人,咪当睇唔到,听唔见。。...
多謝你呀!BigT
Originally posted by alan123boy at 2006-10-6 08:23 PM:
自由神錯......

恕小弟直言,你...
我會加強自己既修為嫁啦!
小事一件
敢小既一件事,
你都可以一字不留,
打晒出黎,服L左你

我靜係有一個字送比你
==========
F l e x i b i l i t y
==========
好多時,人与人相處
一定要了解你周圍d人,
點解佢地會敢做,
點解佢地會講呢d野
出發點係乜
如果你發現佢地敢做
係佢地 d on 車性格,
咪"油"佢law
如果你發現佢地敢做
係有心中傷,從中得利益
就識少個好過

[ Last edited by Triangel on 2006-10-7 at 03:58 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2006-10-7 03:55 PM:
小事一件
敢小既一件事,
你都可以...
Tri Tri............
同學L錯, 錯在比其他人知道你係一個小器鬼.
最錯係同學A,
佢知道L同你既性格係點,我認為A有以下舉動~
1.真接拒絕 L,
2.拒絕你, 同L一齊
3.問你地 L可唔可join
4.其他
佢選第3,最後結果:
事後同學A打俾我:你頭先做咩呀!你明知佢係咁嫁啦!你而家想我點姐!

如果係咁, A仲咩帶佢來,如果L因為咁就唔"据"A,咁A你同L做朋友都無謂,
A仲推卸左兩次責任,第一次係問你地,比唔比L join, 第2次就係事後鬧你,

當然你都有錯,理L仲咩,你知佢係咁就唔好理佢啦,
"唔理佢"就係最好既還撃,車係彈番
"我而家想同A講野呀!你講完未呀!"呢句野比佢自己受番,
你自己回憶下講完野無人"蘇你"係幾咁難受就知嫁啦~
如果你真係想表演敵意,就斜啤佢一眼,再做自己野~

唔好意思,好似教人做野咁~以上係我個人意見~聽唔入耳都無緊要=w=
-->自由神錯------衰唔識做人!

1.你忍唔L到佢就一早拒絕.
2.既然應L成咗就忍吓佢.
3.忍唔L到可以借d耳走開.
4.忍無可忍就即場 吊 L 爆 佢 , 免除後患. [乾手淨脚, 以後唔駛煩]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 兄弟評評理!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。