<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 急問pls help!如果送個女仔返屋企算唔算比較難拒絕嘅暗示?
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 急問pls help!如果送個女仔返屋企算唔算比較難拒絕嘅暗示?

一齊順路撘東涌線返屋企,我住東涌佢住青衣,我打算喺青衣站同佢一齊落車然後送佢到屋企門口,喺禮貌上佢會唔會都好難拒絕我(因為係男士風度),我又唔會表白住,制造多d話題邊行邊傾,過一排日子先,咁樣同一個心儀女同事朋友拉近距離會唔會好d?

會唔會令個女仔無咁唔自然?

正在準備付諸實行中...
The ans. is "NO"!
佢可以一句:
"現在好晚了,您返屋企la~我行兩步就到ga la~"
                        or
"我平時都係0甘~唔洗la~88~"
0甘就ko您~~

其實當您話要送佢到屋企門口,佢就知您想追佢~
除非您知佢like您,如果唔係,唔好la~

祝您好運~!
Originally posted by seafireson2 at 2006-10-9 11:14 PM:
佢可以...

東涌同青衣其實一d都唔近.......個女仔唔拒絕你反而係個暗示.
Originally posted by seafireson2 at 2006-10-9 11:14 PM:
佢可以...
但係我一日唔開口表白,佢一日都唔可以咬定.就算佢先開口拒絕.我都仍然可以扮到好瀟洒咁話佢誤會左咯(至多之後返屋企..........)!

同埋我亦都已經肯定左佢唔討厭我嫁!呢樣好緊要

所以我打算少少夾硬泥都唔緊要,除非佢孖差我又或者搵屋企人接又或者威脅要報警,以我同佢嘅友情佢未至於咁做....
Originally posted by 12d3 at 2006-10-9 11:20 PM:

東涌同青衣其實一d都唔近.......個女仔唔拒絕你反而係個暗示.
但係同一架地鐵....我諗住佢出車門我又忽然間跟住出.......
講你又唔聽又要問又要駁~
咁你照你方法做啦~
gd luck
算把喇~
你要死唔通我地唔比你死咩?!
講真~佢唔討厭你唔代表可以比你送回家~~
可能佢當你普通朋友~但你一黎就話送人回家~你當人傻ga咩~一睇就知你有目的想追佢啦~
咁你會嚇壞人~~不要太急進啦!

了解大家多d先啦~
Originally posted by ian2910 at 2006-10-9 11:29 PM:

但係同一架地鐵....我諗住佢出車門我又忽然間跟住出.......
電車男上身~!?
Originally posted by ian2910 at 2006-10-9 11:26 PM:

但係我一日唔開口表白,佢一日都唔...
您現在係賭大小~
唔係生,就係死~

1.佢like您>>>接受>>>成功
2.佢當您朋友>>唔接受>>有戒心>>失敗

只有一早中意0左您先ok~

NO U TURN!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 急問pls help!如果送個女仔返屋企算唔算比較難拒絕嘅暗示?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。