<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 以前嘅女同事小師妹己經變左女強人!失意嘅大師兄應否去追?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaing at 2006-10-14 11:39 AM:

哈哈...是嗎...不過我覺得想法樂觀...對一個人既很重要...
但係個比喻係怪怪地既...
唔會呀﹐呢個比喻幾好呀﹐但係我覺得樂觀真係好緊要~~~

打機我唔得ga ﹐對上次打機係silent hill 4~
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
樓主!唔係人人都可以食軟飯嫁!去馬啦!
其實兩個人相處係唔用事業黎決定。
如果你咁講,你就係停留o係男權既社會啦!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-14 03:42 PM:

你呢句讲得好 Man 啊。。。
Originally posted by 自由神 at 2006-10-14 03:42 PM:
樓主!唔係人人都可以食軟飯嫁!去馬啦!
其實兩個人相處係唔用事業黎決定。
我又唔係食軟飯喎!加陣我又唔係養唔到自己,係無佢咁搵咁多姐,負擔自己生活都得喎,就算出親泥請埋佢行街睇戲食飯都完全無問題吖!

人人際遇唔同吖嘛!今日唔知聽日事,事業嘅野梗有高潮低潮嫁啦,一搵得少個人就分手,好似有d搞笑播...........

我之前擔心嘅係自己唔知對方有無向我暗示過好感,如果有而當時我唔知,而家先表白話鐘意佢,佢會唔會恨我姐,而家決定去馬費事諗lu....

[ Last edited by ian2910 on 2006-10-14 at 06:02 PM ]
Originally posted by kaing at 2006-10-13 07:59 AM:
樓主真係好可愛....雖然我唔知你真實...
仲有就係好聽d就叫可愛嘅,但係有人批我呢種諗法注定會喺感情方面承受更多嘅傷害,我唔會唔敢去馬,祇係我會喺投入方面好慢熱law!
Originally posted by ian2910 at 2006-10-14 06:18 PM:

仲有就係好聽d就叫可愛嘅,但係有人批我呢種諗法注定會喺感情方面承受更多嘅傷害,我唔會唔敢去馬,祇係我會喺投入方面好慢熱law!
每一樣都有佢既好同唔好...人都不會是完美的...
只係發揮自己既長處就好了...人人也都有缺點...
慢熱也不是問題...只你愛既人了解你就可以了...
我不太喜歡因人而變的東西...所以做返自己是好的...
Originally posted by teramishu at 2006-10-14 05:45 PM:

你呢句讲得好 Man 啊。。。
正! so我加o左佢3分^^
其實男權社會對男人都唔好ga !!!
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by ian2910 at 2006-10-13 07:00 AM:

首先釘橋你!

不過我就真係唔知...
你每一句說話都係"我" !!
你明唔明我想講咩?
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-15 04:52 PM:

你每一句說話都係"我" !!
你明唔明我想講咩?
我明嘅!祇係嗰陣我啱啱諗緊自己有幾在乎個女仔,喺思緒有d混亂嘅情況下,咪(口)手快快嗡左出泥囉!

你想講嘅係小師妹若果真係鐘意我,就唔會介意我有幾大嘅成就,祇要我過到自己嗰關,就可以用心去感動佢,如果佢都係真心嘅,身分同地位就跟本唔再係問題!
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-15 04:50 PM:

正! so我加o左佢3分^^
其實男權社會對男人都唔好ga !!!
咁!多謝你先啦!澳門美人!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 以前嘅女同事小師妹己經變左女強人!失意嘅大師兄應否去追?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。