<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤
返回列表 回復 發帖
應該都唔係wet開,不過真係想搵d錢,唔係處,不過都仲好緊,經驗應該唔多﹗
Originally posted by playbr2 at 2006-10-20 01:35 AM:

M記妹妹喎.........是wet妺果隻type嗎?!?
Originally posted by cyt34 at 2006-10-20 08:40 AM:
應該都唔係wet開,不過真係想搵d錢,唔係處,不過都仲好緊,經驗應該唔多﹗

1.我好有興趣知,你点同佢講''受''吾''受''.......

2.你係先睇中左人,然後至試下問佢''受''吾''受'',吾得再問第二個...........定係估下边D會''受'',跟住就問佢???
其實我最想扑就係佢(佢對眼仔好精靈,笑得好甜﹗雖然佢真係幾airport)。所以就專登等佢收工(等左差唔多兩個鐘),同佢講可唔可以傾一陣,佢話知我等咁耐,實係等緊人。我話係等佢,佢呆左一刻。跟住佢行左幾步,我跟住,同佢講見左佢做m記成個月做得好辛苦,問佢咁辛苦又搵好少,點解要做,佢答話佢屋企無錢,佢就好想讀書,放學做parttime想搵錢,等佢可以繼續讀書。跟住問佢讀中幾,佢話今年讀中五﹗跟住見到7仔,我特登問佢口唔口渴,請佢飲野。跟住佢想左一陣,我就話買支檸蜜俾佢,佢點頭,跟住一齊排隊等比錢,點知前面個男人居然拉一拉條褲,用一千元買condom﹗跟住我地比錢,我地拿住d飲品,我問佢想唔想要一仟元,望一望佢條褲同佢講,不過佢要做頭先個人的動作(我意思佢要除褲),我就要買頭先個人的野(我意思我要買condom)。佢又呆左一陣,我望住佢,佢突然點頭﹗我就即刻買condom, 拖住仍隻手跑上我屋企,一路佢無反抗,入到我屋企,跟住我一開左燈,就係廳錫佢,摸佢個airport、拉低佢條褲........
Originally posted by playbr2 at 2006-10-20 07:11 PM:

1.我好有興趣知,你点同佢講''受''...
Originally posted by cyt34 at 2006-10-20 09:15 PM:
用一千元買condom...
o個位仁兄係咪幫7仔清倉。
都幾假...
Originally posted by hangmilk at 2006-10-21 12:01 AM:
都幾假...
真又好假又好,世界有D野就係咁兒戲,乜都有可能,吾係点會有咁多女仔成日話比人呃and一夜情
Originally posted by cyt34 at 2006-10-20 09:15 PM:
其實我最想扑就係佢(佢對眼仔好精靈,...
兄弟,條女''受''得一劑,就有第二劑第三劑......睇黎你可以借勢溝埋佢,最多咪用錢照顧佢........不過可以無限次使用.....
我都有幾個問題:

1. 你問左嗰個女仔夠秤未架??? (中五多數未成年個喎 )

2. 請問你係咪昂藏六尺,英俊消灑,靚仔型仔 或 潮男 嗰"乍" 呀???
     個女仔諗都唔諗咁快應承.....都唔會話差得去邊啦..............

3. 你有無驚過如果佢話唔肯,跟住報警告你性騷擾 ????

4. 個女仔同你三唔識七,點解一句話等佢就比你跟住佢既???

Thanks~~~
Originally posted by playbr2 at 21-10-2006 00:22:

兄弟,條女''受''得一劑,就有第二劑第三劑......睇黎你可以借勢溝埋佢,最多咪用錢照顧佢........不過可以無限次使用.....
Play Play 小哥.............
你係咪又想照辦煮碗喺 M記...........隔離既大快活
出$2000 執返個靚女洗碗阿嬸呢 ?????

當我扑左佢之後,佢就即刻走去洗手間,當時下身剩係著番條底。我就襯機在佢條牛仔褲內銀包一看,居然無紙幣,身份證個名叫xx雪,一睇係1990年7月20日出世,跟住我放回佢銀包。佢一陣出來,我真係忍唔住,即刻抱住佢(佢得5呎2,3,又瘦,好易就抱起),抱佢落床後係咁話我愛x雪,愛你,錫佢,除佢bra錫佢,跟住再除埋佢條底,無用condom就....扑左佢一次。

完事後,佢訓左在我身上一陣,跟住佢醒左,佢望住我話要走啦,跟住又望住我,一路佢對眼都有d淚光,想哭﹗佢跟住就著番晒d 衫褲,我在我銀包取了$1,200(我得$1,200幾在身)比佢。佢望住我,呆左一陣拿了$1,000,跟住在枱上拿了筆及紙,哭住同我講聽日11:00佢番到屋企要我一定打電話比佢,佢比張紙我,裹面寫左個電話,跟住就即刻跑出去。我當時想跟,但係......底都無著點跟呢﹗

我跟住想左一陣,好內疚但係又好tired訓左。後尾到尋晚11:00,我都係打比佢,佢聽,知我地一傾.............,我想我真係要懺悔﹗﹗
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 06:20 AM:
我都有幾個問題:

1. 你問...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。