<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cyt34 at 21-10-2006 18:34:
我決定今晚去m記搵佢
搵佢講咩先?
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 18:44:

搵佢講咩先?

仲講?做啦~~~~
cyt34 ,恭喜你中獎,d 分係EF最高領導人 admin 加咖~~~
繼續努力~
Originally posted by BOYDWAN at 21-10-2006 18:50:

仲講?做啦~~~~
cyt34 ,恭喜你中獎,d 分係EF最高領導人 admin 加咖~~~
繼續努力~
咩野「做」先?

而且點為之「cyt34 繼續努力」???

PS: 都知你無咁好人 +12 架喇 ~~~~
我落左m記,排隊買,好多人無位坐,見佢好辛苦左右攞野。到我,佢碌大佢對眼(無咁精靈,好疲倦),呆望我。我跟住話要個豬柳蛋漢堡餐外賣,佢就攞好晒入紙袋比我,比錢時我特登比張摺埋的銀紙,在銀紙上我寫左我會記得今晚call佢。佢一開睇到,就即刻笑得好甜,仲叫我等一陣,原來特登攞左盒雞翼入落個紙袋比我,跟住講多謝晒先生,記得啦﹗後面個細路講要開心樂園餐,佢都無理,一路呆晒望住我出門口﹗
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 06:44 PM:

搵佢講咩先?
Originally posted by cyt34 at 2006-10-21 10:56 PM:
我落左m記,排隊買,好多人無位坐,見...
要好好照顧人家.............甚麼?!?你不懂如何好好照顧.............那就親現在開始學懂吧!!!

男人一生最大的本事,不一定是有財or有勢,........而是有擔戴,所以有財or有勢的人,背後都非常有擔戴,咁先至會成功.....

照顧別人是要有本事才能做到,所以.....當你照顧別人,改變她的人生時,其實你的人生也因此而改變,你會變成一個真真正正的男子漢.........如果你對她的前事有所介諦,咁你可以想想........世界上某一個你心儀的女孩,她是先有男朋友而後來才與你結識,咁你亦不能擁有她的初夜,莫非你就不和她交往嗎???.....而且你才是那M記妹妹的初戀耶!!!

兄弟有事再來找我們吧!!!!!我們會成為你的最強支援努力ㄚ,M男

p.m 在前我不知她的故事,以為是那些不正經的、賣笑的人,所以用''一夜情''、''交易''來形容她的行為,so sorry

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-22 at 01:09 AM ]
Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 12:45 AM:

要好好照顧人家.............甚麼...
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1203&fpage=1
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by cyt34 at 2006-10-21 03:37 PM:
佢一聽電話,就喊住問,話真係好驚。...
唉… 好難形容睇到呢個帖ge 心情﹐ 岩岩返黎~ 心情複雜﹐女仔驚咩? 驚自己污糟冇人要 !
我想用o個個女仔ge 角度勸o下你… 不過冇力打字 唔想再有d 男人亂咁糟質女人之後嚴重傷害女人la ~~
不過睇睇o下發覺ef真係好鬼多好男人…

anyway﹐聽朝先覆﹐好眼訓

[ Last edited by trista_cheong on 2006-10-22 at 04:06 AM ]
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-22 04:04 AM:

唉… 好難形容睇到呢個帖ge 心情﹐ 岩岩返黎~ 心情複雜﹐女仔驚咩? 驚自己污糟冇人要 !
我想用o個個女仔ge 角度勸o下你… 不過冇力打字 唔想再有d 男人亂咁糟質女人之後嚴重傷害女人la ~~

不過睇睇o下發覺ef真係好鬼多好男人…
咁我e加DL緊明步姐姐D片,算吾算係好男人ㄚ,洗吾洗deleㄚ............
Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 04:12:

咁我e加DL緊明步姐姐D片,算吾算係好男人ㄚ,洗吾洗deleㄚ............
好耐冇同你傾啦......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2006-10-22 04:19 AM:

好耐冇同你傾啦......
又咁夜/早ㄚ
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。