<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
我嘅睇法係︰我覺得我好似冇乜特別嘢可以做﹐因為她心裡其實仍然只有他....
至於希望之後係點﹐其實我都唔知﹐我亦都唔敢諗.....

你講得啱吖﹐一個不能表白的追求﹐到底可以維持幾耐呢?可能到佢正式 ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-25 02:10 AM
你認為佢心中既那个”他“令你地關係停滯不前。
呢个他,你點知一定係佢阻礙你們?
唉...........想同佢表白又唔得﹐有諗過不如放棄﹐但係又做唔到......再黎咁落去真係會癲....

有冇人可以話我知應該點做.............
ThomasKoon 發表於 2011-7-25 06:43 PM
找一个機會,恨恨的表白,一个無悔的表白,一个打了輸數的表白
當是為這情作結
我唔敢講假設沒有"他"﹐我哋就有發展嘅可能﹐但有"他"存在﹐就一定冇機會囉....

但你下面嘅問題﹐係有咩特別意思???
ThomasKoon 發表於 2011-7-25 06:04 PM
喺我眼中呢个他只係籍口
也許是女方拖拉既籍口
也許是你為她逃避你表白的籍口
尋晚忍唔住問佢"哦"即係乜嘢﹐佢答我"UNDERSTAND"....UNDERSTAND啲乜嘢呢.......
ThomasKoon 發表於 2011-7-25 07:00 PM
不要只放大一些小點
你不是不知道, 你是不面對
那"哦"一點都不重要
咁你覺得我應該同佢講?
ThomasKoon 發表於 2011-7-25 07:08 PM
我是覺得你像這樣不行
咁以你高見﹐你覺得佢同我講"UNDERSTAND" 係指咩呢???
ThomasKoon 發表於 2011-7-25 07:12 PM
你仲未明
个字本身沒意思
那个只係佢唔想你再追問落去既答覆
你再問佢个understand點解,佢就會答:知囉!
你再問知咩,佢就發你老皮
咁即係點﹐你覺得我有咩問題﹐不妨直說﹗
ThomasKoon 發表於 2011-7-25 07:15 PM
一个不能表白既追求係無意思的
除非你覺得自已不一定要擁有她
獨自守護她你覺得也可以也得
一言驚醒夢中人

明晒......我真係蠢.......
ThomasKoon 發表於 2011-7-25 07:20 PM
對極,你的確在夢(局)中
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。