<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
自私啲諗﹐鍾意就梗係想擁有﹐但自知可以擁有佢嘅機會係近乎0﹐而且就算擁有咗﹐又未必俾到佢幸福、未必可以令佢快樂﹐所以我諗我最終應該都係會選擇做其"二等天使"

http://www.youtube.com/watch?v=AE92Fuo3lDI ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-25 07:25 PM
你可以嗎?
我基本上係得2條路可以行︰
1. 膽粗粗同佢講﹐不過要預咗隨時連朋友都冇得做。
2. 將對佢嘅愛收埋﹐然後對住佢扮晒冇野﹐呢條路我一定會好辛苦﹐不過或者仲有關心下佢嘅機會。

衡量過﹐我會寧願自己辛苦啲﹐都唔 ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-25 07:33 PM
你是不是可以的?
想清楚一點
吖...今次派錯歌﹐唔係"二等天使"﹐應該係"朋友二號"至啱..........
ThomasKoon 發表於 2011-7-25 07:34 PM
黃子華: 失戀唱情歌=漏煤氣關窗
5796# ThomasKoon  

3次...你算少..我連續一星期
LOFREE 發表於 2011-7-25 09:21 PM
咁誇張?!
5805# 自由神  

係..咪我出面個個POST LAW..個時超掛住個女仔..我都迫於無奈快D抽身好過, 如果唔係我真係大件事,
LOFREE 發表於 2011-7-25 10:20 PM
this time you can help help  him
老實講一句..真係要下定決心斬斷情絲先得..我係呢個問題上困擾左兩星期, 最後我GA最好兄弟打電話俾我..叫我即刻DEL MSN FB 同所有可以同佢有CONTACT任何物體, 佢同我講你唔快D斬覽, 第時你傷心會唔止甘少時間, 佢地 ...
LOFREE 發表於 2011-7-25 11:15 PM
感謝你既分享
有啲野佢唔恨心都幾難搞。
最辛苦唔係掛住佢, 而係估佢諗緊咩先係最煩
LOFREE 發表於 2011-7-26 11:15 PM
uncertainty make u mad and annoying
因公事知道佢屋企有事,今日下晝請咗假,真係好想慰問下佢......不過講真,關我事咩,而且我亦都冇權去理......所以最後都係冇問....
ThomasKoon 發表於 2011-7-27 03:30 PM
把她視作一個普通朋友
只怕佢唔會想當我係朋友.....
ThomasKoon 發表於 2011-7-27 04:19 PM
你,,,初戀棃?
好耐冇遇過一個人,可以對我心情影響咁大,咁令我牽腸掛肚......

阿WING, 我愛妳.....
ThomasKoon 發表於 2011-7-28 04:28 PM
relax
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。