<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
頭先8點幾﹐因有啲貨嘅嘢要打俾佢﹐咁言談間佢同我講"搵收銀幫我CHECK咪得囉".....
我當時喺度諗"我真係咁令佢討厭...連公事搵佢都唔得...."

之後我SEND SMS俾佢﹐同佢講唔好意思﹐我都係迫不得已至搵佢﹐佢覆我話 ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-28 10:41 PM
愈講愈怪
你點阻住她與他?
他知道你存在?
當日我同佢WHATSAPP嗰陣﹐就已經俾"他"知道咗(當然"他"唔知我鍾意佢啦)......所以我哋曾經講過﹐佢放假我就唔會WHATSAPP佢﹐因為佢唔想"他"誤會.....

而早幾日佢WHATSAPP度BLOCK我﹐亦都係唔想"他"再有任何誤會. ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-28 11:18 PM
佢利用追番个男仔,你咁都忍得?
5834# ThomasKoon  

佢利用你黎到追男仔, 等個個男仔知道有對手, 等個男仔追佢, 而佢唔駛追個男仔,
LOFREE 發表於 2011-7-28 11:36 PM
Can't agree more...
算啦.......講真﹐係我自己傻啫﹐明知唔會有結果﹐都"中"個頭埋去﹐就算佢真係利用我﹐都係我自己攞黎﹐而且佢一直都冇對我講過任何嘢.......
ThomasKoon 發表於 2011-7-28 11:34 PM
忘了她
我都知應該要忘記佢﹐不過又做唔到......
ThomasKoon 發表於 2011-7-28 11:39 PM
只可以咁講,,,,你咁做唔代表佢會一日會中意你
你就算而家諗到做幾偉大都無用
佢根本無諗過同你行埋!
仲有..我訓先..聽日講~88
LOFREE 發表於 2011-7-28 11:48 PM
goodnite
我都知我同佢係唔會有可能.....只係仲未醒啫.....
ThomasKoon 發表於 2011-7-28 11:48 PM
定个日子俾自己去醒
唔定喇﹐就今日啦....

神兄﹐想請你幫我見證﹐今日7月29日﹐我要自己醒﹐我要同自己講﹐唔再去搵佢、諗佢、理佢﹐總之除咗公事﹐我唔會再同佢有任何聯絡﹐費事困擾自己之餘又煩到人﹗ ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-29 09:18 AM
"漂亮的話有誰不會講,但能做到的又有幾個!"

以上係尋晚無意中睇到佢FB打嘅一句說話,直覺話我知佢有事發生,換轉之前嘅我,一定會即刻問佢係咪俾人蝦,不過我講過要清醒,佢嘅嘢已經與我無關,所以我會當睇唔到.. ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-30 10:07 AM
最好連fb都唔好睇佢啦,,,,
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。