<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
你可以hide
我冇諗咁多呀,不過一上FB,就睇到朋友嘅最新狀態,所以就見到佢呢句嘢
ThomasKoon 發表於 2011-7-30 03:39 PM
就係因為你之前日禁夜禁佢既事,所以fb个慣性功能先會將佢既事,事無大小都會update
你一日唔hide,一日fb都會不停話你知佢既事

恨下心,話唔定有意外收穫
5866# ThomasKoon

算啦, 唔知佢啦, 唔理佢住, 而且已經証明左我未係佢心中有位置, 要暫停一下, COOL DOWN 下先
LOFREE 發表於 2011-7-30 08:45 PM
你成長了很多
我當時真係幾乎忍唔住幫咗佢﹐不過今次理智贏咗感情﹐我知道我係唔可以再理佢﹐所以只係敷衍咁答佢幫佢搵答案﹐之後連影都冇埋﹐覆都冇覆佢。

講真﹐我未試過對一個自己鍾意嘅人會咁樣.....話我唔鍾意佢?肯定 ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-31 09:21 AM
好多時男人對喜歡既女士都會all in
都未係女朋友,卻付出愈棃愈多
去到一个位,到你問自己:而家已經對佢咁,到做女朋友你對佢點?
有道理!神兄多啲指點呀!
ThomasKoon 發表於 2011-7-31 11:06 AM
有時對中意既人好係必然
但問題係要記住一點:我不是在投資。
咁換轉你係我,你會唔會理佢?其實唔係好大件事,不過要幫一定幫到,同埋佢要嘅嘢,只有我幫到佢
ThomasKoon 發表於 2011-7-31 12:14 PM
我問番你~如果只係一個普通同事有同樣既要求你會唔會幫?
睇人啦,平時有計傾嘅,我會幫囉
ThomasKoon 發表於 2011-7-31 01:18 PM
雨後的一天,老和尚與小和尚下山化齋。
途經一條小河,水流得很急。因爲沒有橋,師徒只好涉水過河。

正當他們要過河時,一位女施主叫住了他們:
“師傅,您能幫我過河嗎?水流太急我過不去。”
小和尚一臉愧色:“施主,你還是等水緩時再過去吧,我們是出家人不太方便。”
而在這個時候,老和尚已經蹲下拍拍肩“女施主,老衲背你渡河。”就這樣,老和尚背著女施主過河。
小和尚跟在師傅後面就很鬱悶,心想“男女授受不親,不近女色,更何況是和尚”

過了河,老和尚放下了女施主,師徒就繼續上路了。
小和尚一路上百思不得其解,
心裏一直在想“師傅平日教導,出家人不進女色,爲何今日竟背了一女人呢?!”
直到城裏,老和尚正準備化齋,小和尚終於忍不住了:
“師傅!你平日怎麽樣教導我,今日爲何自己又背了個女人呢?”

老和尚笑答:“徒兒,師傅過了河已經把她放下了,你怎麼還一直背著啊?!

我諗她點都算熟過傾2句既朋友吧
咁我會幫她的~
你覺得我幫佢is OK ?
ThomasKoon 發表於 2011-7-31 02:55 PM
以你對“朋友”既常態,幫佢是你應該做的
神兄,你好似好強調"朋友"咁喎.....有冇特別意思?
ThomasKoon 發表於 2011-7-31 03:13 PM
如果你對朋友係會幫,咁點解你無幫佢?
因為你好刻意將佢特別定位
假如你真心放低佢,你唔應該再特別定位佢
明,我諗我知道點做喇。

神兄, 真心多謝你!
ThomasKoon 發表於 2011-7-31 03:46 PM
其實我只係將前人教我既,教番你
所以第時你要教番下一个
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。