<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
點都好啦,呢段時間真係好彩有你喳...
ThomasKoon 發表於 2011-7-31 04:25 PM
希望你能克服它
頭先俾我同事玩死....事源今日晏晝,我已經知道佢會過黎舖頭拎嘢,咁因為係公事,所以我要同個同事講低,到頭先7點幾,佢黎到,講真,嗰一刻我個心唔知點解跳得好快, 我同事仲要同佢講,話我等咗佢好耐,我就梗係話 ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-31 09:33 PM
笑下都幾好嫁!
前日喺出少少錢+出力之下﹐終於幫佢搞掂咗﹐可能只係出於幫朋友嘅心﹐完成後本身冇乜特別感覺﹐不過佢又多謝﹐又唔好意思﹐就反而令我覺得有啲唔知點咁﹐不過點都好﹐件事就圓滿咁解決咗﹗ ...
ThomasKoon 發表於 2011-8-2 10:47 AM
好既開始!
係咪好嘅開始﹐我都冇乜所謂﹐反正只以幫朋友嘅心態去完成此事..
ThomasKoon 發表於 2011-8-2 11:35 AM
這是風度
神兄﹐講開又講﹐如果你問我愛唔愛佢﹐我可以好肯定咁答你"愛"﹐不過我對佢嘅態度同所做嘅嘢﹐同我對以前愛嘅女仔真係好唔同﹐仲有就係換轉以前﹐我已經一早忍唔住同咗佢講我鍾意佢﹐但今次我竟然總算忍得住冇講. ...
ThomasKoon 發表於 2011-8-2 12:22 PM
其實好正常,因為呢个你知表白一定say no。
一講就等如叫佢走,你一定唔會俾自己咁做。

做番自己先係追女皇道
你都講得啱﹐我知道一講咗就等如叫佢走﹐但我覺得好奇怪﹐我竟然真係可以咁清醒﹐知道唔做得就唔做...
ThomasKoon 發表於 2011-8-2 12:32 PM
因為太無安全感
之前你太無安全感
一無聯就驚佢同ex一起,一係就怕佢唔理你
搞到你完全俾恐懼控制
你GE意思係﹐我而家已經擺脫咗呢種恐懼?
ThomasKoon 發表於 2011-8-2 01:01 PM
擺脫咗70%
咁要100%﹐我有咩係要做?到時我又會點?
ThomasKoon 發表於 2011-8-2 01:05 PM
時間問題

到時我又會點?<--
把她作為一個真正的普通朋友
之後隨心啦。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。