<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ian2910 at 2006-10-20 01:31 AM:
點解呢度無人講下一見鐘情嘅?我細個,唔知有無,但係意志叫我唔好信,屋企樓下咁多空姐都無心動過,好感就有dd.....
其實一見鐘情...係唔係只係真係一睇上去就喜歡咁既意思...
即係都好睇外表...
不過我都試過...小學4年級...同中4個時....總計2次...
hehe 不過2次都無開始過
Originally posted by Rika at 2006-10-20 01:34 AM:

我諗堅持入黎傾,都有可能架
好~~~等我夜晚多d 上來先....
Originally posted by ian2910 at 2006-10-20 01:35 AM:

係囉係囉!搞到有時到驚feel錯左,唔會去認識人..........
一見鐘情...我估都多數係年齡比較小既時候既...
唔會考慮太多複雜問題...只是直覺上鐘意就覺得係愛上一個人掛
Originally posted by Rika at 2006-10-20 01:37 AM:

我都唔知,我忙其他野,上網都好少,所以越黎越少上 ef
我記得當時d人10日有千幾,幾千個帖
我都記得以前既26fun d 留言好驚人...唔似依ga 咁小...
死啦...上左來一陣...已經開始感覺眼訓...
不過我近排時間都比較多...只係攪搵鋪位....
但係如果今個月都重搵唔到...就要返工...
所以時間都比較多小小...都可以多d 上來...
Originally posted by Asurada129 at 2006-10-20 01:42 AM:

我有呀~~~~
我見到一個同火車同地鐵既ol姐姐..之後就日日同一時間去搭車撞佢~~
哈哈類似既...我都試過....係巴士...重有輕鐵....因為我住新界....
Originally posted by Rika at 2006-10-20 01:44 AM:

Hello 卡妙~
太好喇,你黎左
卡妙...好型呀...因為我係水瓶座...hehe
Originally posted by Rika at 2006-10-20 01:48 AM:

12宮代表左12個人,仲有好多其他角色,o個陣好好玩架
黃金聖x士.....哈哈....真係幾好玩既....
咁係唔係真係12個人都唔同性格呢....
Originally posted by Asurada129 at 2006-10-20 01:53 AM:

me too~~~
先知道, 原來係交通工具先係靚人集中地~~
講開靚人大家覺得邊個區住得最多靚人呢....
Originally posted by ian2910 at 2006-10-20 01:56 AM:

有時上樓見客都好多深閨怨婦.要小心把持...........
我以前做野既公司都有...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。