<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ian2910 at 2006-10-21 02:06 AM:

你想做傷女王?
佢係想做...女殺手...
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 02:06 AM:

有冇d 咩最深刻事件share o下丫~???
都係d 慘痛經歷...唔提...好過提...
Originally posted by ian2910 at 2006-10-21 02:07 AM:

厭食症?
嘩...中呀...高人...唔聲唔聲...下我一驚...
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 02:10 AM:

6舊合成一團亦都好難做到
我都想...lee 個對我來講都幾難做到......
食極都唔肥...
Originally posted by Rika at 2006-10-21 02:10 AM:

我想搵個ok既女仔拍下拖炸,好難搵呀
實搵到既...幾日就自動送上門啦...
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 02:15 AM:

女人太睇少男人la ﹐以為佢地係視覺動物/單細胞生物~~ 但係其實你地…比我o地以為ge 多加多多~~~
真係唔講我以為你係男人...咁清楚既...
Originally posted by ian2910 at 2006-10-21 02:16 AM:

喪飲酒啦!即刻現肚,不過無得u turn.........
以前勁飲都唔現...一日兩支大啤...
依ga 唔太鐘意飲...
Originally posted by Rika at 2006-10-21 02:19 AM:

女人緣
4 日重有好多日時間呀...
大不了..未主動返一次羅...
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 02:20 AM:

係鬼~打電話黎問我點算,我都唔知點算,
我又唔係醫生,不過佢地又係咁同我講,搞到我唔知點咁
反而lee d 位置先最慘...上又無得上...麻煩又多多...
lee d 真係唔係叫女人緣...叫女人劫就岩...
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 02:22 AM:

有d咁既事!?
因為個時訓唔覺...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。