<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 02:24 AM:

我有苦心研究過ga~~~
果然同我一樣有好學精神...
酒我覺得易戒 煙就真係好難介...
可能食得多先肥唔起...
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 02:26 AM:

都係吹開水先講咋,冇話咩信唔信任既

係呀,有d同感,點唔知係叫咩,個女仔咁都同你講,即係去到唔介意既階段

唔係覺得我會識醫呀
無錯...同常d 女人連lee d 都可以同你講既...
一係當你係佢呀媽...一係就姊妹...
你話死唔死...
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 02:31 AM:

戒到酒多數戒得埋煙,不過戒煙先呢,就一定兩樣都戒唔到
我飲親酒都會想食煙...
不過食煙就唔係話咁想飲酒...
今日我都真係好累...我都早d 去搵周生傾下生意先...
咁多位...有型既男士...係咁先...
聽日繼續...
Originally posted by ian2910 at 2006-10-21 02:35 AM:

食煙仲多唔多女仔受?
要睇係靚唔靚仔啦...
好似昨日話靚仔同普通人既分別...
不過我識親既...好多女仔都食...
唔食既..一小部份接受唔到...
各位大哥大姊...我今日早到左小小來報到....晚安.....
Originally posted by ian2910 at 2006-10-22 12:20 AM:
一早去到,點知call齊人先有兩三個甩底,搞都場面有少少冷清.............
無功而回....好過...慘敗收場...重有機會...
唔好放咁d 氣...
Originally posted by ian2910 at 2006-10-22 12:20 AM:

bye bye!
唔係呀...咁樣...咩意思先...
Originally posted by 極樂 at 2006-10-22 12:29 AM:

我諗佢真係無黎心機~~
個心裡面只係諗住小師妹.....
你唔好怪佢啦~~哈哈!!
傻啦...千其唔好亂諗野...唔係輸左個氣勢...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。