<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ian2910 at 2006-10-22 01:40 AM:

no!no!係不再close嘅朋友........
因為我係度諗...點解佢搬屋咁大件事...
點解你收唔到風...
今日好似好靜...
不過唔緊要...都可以傾...咁你下步諗住點?
Originally posted by ian2910 at 2006-10-22 01:51 AM:
係囉個個都攰訓先.............
可能個個星期六都有節目...哈哈
不過我唔係咁鐘意熱鬧...所以係屋企係最舒服...hehe
Originally posted by ian2910 at 2006-10-22 01:52 AM:
而家要繼續增加了解好難諗..........
佢開得msn mail 更係有玩msn...你都整個...
add 下佢啦...見佢online即刻send 相比佢未得羅...
Originally posted by ian2910 at 2006-10-22 01:53 AM:
我諗住出生日招         29/10Yes!
你生日?
佢生日?
佢係咩星座ga 呢?八掛問問
咁神秘...天蝎既女仔...好多都好靚女...
經驗所得...
見你講咁多野...同大家分享...我都講返d 先...
不過依ga 既...就無...所以無得講...
講以前既事啦...
自問年齡唔係大...細你兩年到...
不過我幸運既係...我幾年前談過好似電影既情節既愛情...
真係好深刻...不過都好痛苦...
但係都係因為咁個人改變左...可以講簡單左...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。