<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 極樂 at 2006-10-21 12:00 AM:
嘩~~~~~~~~~~~
咁快去到第12版....
...
嗯… 但係我懶喎~ 點算好呢

其實認真ge 話咁樣會日日都要開新post 置頂on 置頂off~ 二來冇辦法可以一次過睇晒history~
而且我想頁數破紀碌 唔知妳點睇呢?
Originally posted by ~海仔~ at 2006-10-20 11:31 PM:
hi~大家好la^^
hi 海仔你好呀~~ 我岩岩返黎ja 都係~
Originally posted by 極樂 at 2006-10-21 12:07 AM:

我唔知道要"置頂"等等....
最衰都係我﹐成日走o左去唔o係度~~~

其實我冇咩所謂﹐o個日冇咩人咪day off lor~ 但係越多人傾我就越開心

總之大家relax 想講乜就講乜~
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-21 12:21 AM:
12 pages already...tired to read it
tata極樂
&...how are your?
hihi Ivan ~~ glad to see u here ^^

想追post? 有排追ga wor~~
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-21 12:24 AM:

me too...go out drink with friends.a bit blur blur now..
where you go just now?malaysia tomorrow'will celebrate the Deepavali and next week is Hara raya Puasa.
have few day holiday...lol
WHAT THE HELL IS THAT ?~ I NEED SOMEONE EXPLAIN TO ME AR ~~^^
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-21 12:26 AM:

ya...try my best to finish it lor.
what are you chat in this few day ler.tell me simply then save time to read them.
其實都係傾d 拍拖o野la~ 我都講o左我依家遇到d 問題lor!~~~^^

其實都冇咩好追ga la ﹐但係睇黎都係得啖笑咁lor~~
Originally posted by 極樂 at 2006-10-21 12:27 AM:

咁都係既.......
不過....其實我...
live chat 係冇得點加分ga la ﹐因為大家只求share & relax ﹐如果連呢度都加分ge 話﹐其實反而冇咁好玩~~
不過好難講ge 但係大家黎到呢度就唔好計計o下好冇~ 乖~~

我聽日會有幾個陰謀一齊set up (聽日星期六嘛)﹐妳有心實加到分~ 放心
Originally posted by 極樂 at 2006-10-21 12:32 AM:

我同我男朋友.........
無野架~~
我只係話我自已成日發牙癢~~
會咬佢唧~~
多謝妳教我呢招去punish 我bf  
Originally posted by Rika at 2006-10-21 12:30 AM:
Hello Hello~
KAKA~~~
Originally posted by 極樂 at 2006-10-21 12:34 AM:

如果我仲係咁執著.....
我第一日都唔會咁準時走上黎啦
乖囡 聽日都上黎呀﹐有o野玩ga la~ 我同KAKA會再商量o下ga la~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。