<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2006-10-21 12:36 AM:

hihi,頭先掛住睇日劇,夜左入黎
睇咩日劇呀???
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-21 12:37 AM:

sry girl...that festival like our chinese new year but Deepavali is for indian and hari raya puasa is for malay.
嘩咁正… 新年放大假呀???
Originally posted by 極樂 at 2006-10-21 12:37 AM:

下? 我唔係想教你架喎!!
你做乜咁都學丫?
d男仔唔鐘意架~~
到時你俾男朋友仔咬返轉頭, 你唔好喊丫!!
我冇呀﹐但係我開始有D 咩bite 人ge衝動la ~ 俾個post 影響o左

咁妳男友有冇咬返妳轉頭呀~~
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-21 12:50 AM:

ya lor...but cant back to homet...
咁你會放幾多日? 要返去始終都返到GA~~ 放心la~
Originally posted by Rika at 2006-10-21 12:46 AM:

Attention Please

尋晚呢到傾開空姐,咪開套空姐日劇黎睇下
正唔正? 呢排我都想搵套劇追o下~
日劇我要睇o下個女主角正唔正先~
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-21 12:55 AM:
tata,kaka,極樂 ,kakeidevi,and others(if really have)
normally how urs spend the weekend ler??
唉… 我呀… 我星期六日咪留o係ef lor~ 我呢d 咁ge 質素都係留係網絡度做恐龍ga la~

不過聽日星期六我只會留到中午﹐成個下午夜晚都唔上ef ga la~ 有o野玩~
Originally posted by CHECSS at 2006-10-21 01:00 AM:
i am crazy
四仔都黎埋la~~~~~~
Originally posted by Rika at 2006-10-21 12:47 AM:

錯晒~
我係醜男
岩啦~ 我o地係醜男陋女組合~~~
Originally posted by kakeidevil at 2006-10-21 12:45 AM:

原來你係女仔黎既
好心你la ....................................  
Originally posted by Rika at 2006-10-21 01:06 AM:

夜晚去邊呀?
你估o下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。