<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
賣新野?
原來你仲同佢咁蜜切聯絡,,,
自由神 發表於 2011-11-4 12:08 AM
係呀﹐轉部門賣新野﹗

唔係話好密切GEI, 不過始終大家工作上要經常聯絡﹐所以都間中會傾下電話咁﹐而且早前有一日佢突然WHATSAPP我﹐我至知佢將我"解封"﹐自此間中WHATSAPP下囉........
睇棃你地而家關係幾好咁剮

有無機會進展呀?
自由神 發表於 2011-11-6 03:57 PM
我都唔知, 亦都冇諗, 因為我都搞唔清楚自己對佢有冇嘢, 有時似有, 有時又似冇, 不過我知佢同佢心中嘅"佢", 已經分開咗
分開左,咁你咪有機會囉!
自由神 發表於 2011-11-7 12:24 PM
但我都唔知自己想點,又似係又似唔係.....
你點會唔知
你唔想認姐。

係定唔係,你要快啲俾个答案自己。
自由神 發表於 2011-11-7 07:31 PM
真心,好like而家嘅感覺,將來嘅嘢唔知,但至少現在是這樣,以人馬嘅性格,說不定我轉眼會喜歡另一人......
那你自己喜歡就好了~
自由神 發表於 2011-11-8 10:31 AM
今日下晝又俾個同事攞我哋黎講笑﹗

事原佢自己喺OFFICE訂咗件貨﹐喺我哋門市度攞﹐咁個PACKING真係幾鬼大個﹐基本上佢自己一定攞唔到﹐佢問咗我個同事之後﹐至知好大個PACKING﹐佢就諗緊搵屋企人揸車定係點啦﹐點知我個同事玩嘢﹐專登話不如搵我幫佢攞返佢屋企﹐我本來都唔知﹐之後我個同事同我講"阿WING叫你今晚去佢屋企呀".......

吹漲........
你還是很受落這種曖昧關係
自由神 發表於 2011-11-9 11:48 AM
一切只是順其自然,而且我同佢相比之前,而家都唔算曖昧了.........
這一切是你需要的嗎?
是你希望的?
自由神 發表於 2011-11-10 12:22 PM
轉咗部門,buyer唔係佢,所以我而家都冇乜藉口揾佢,咁唯有順其自然啦,冇其他辦法
睇返啲msg, 原來我足足5年冇入過嚟....
唉.......好sad......
幾年前喺度同大家講過嗰個,之後已經放低咗,close file啦。

好喇,而家做嘢呢間公司,近排為我帶嚟另一個女仔.....但....

咁呢,9月份嘅時候, 我所屬部門嚟咗個promoter, 講真,對佢可謂“一見鍾情”.....當然啦,冇可能一嚟就話鍾意人㗎嘛.....所以起初都係朋友咁相處(當然我對佢唔係朋友),冇乜特別嘢gei....但上月中有一日,佢突然whatsapp我,同我講知道我對佢好好,但對唔住,可能唔小心令我誤會咗...其實只係想keep住做朋友...仲話原諒冇親口講,因為唔想太尷尬......我睇完個msg,完全明白咩叫“冇得過已經失戀...”,之後我覆佢話“Sorry, 我知我唔應該鍾意你....對唔住....”
咁當然啦,佢返工嗰陣,我哋都仲會有傾計...
前個星期有一日喺公司,我膽粗粗問佢嚟緊我生日嗰日,可唔可以陪我食lunch,點知真係如我所料,佢話唔得...既然咁講,算啦......dead air咗一陣,搵第2樣嘢講.....
早幾日我夜晚whatsapp佢,再問多佢一次,希望佢會改變主意....點知佢覆我“其實我同返男朋友一齊(之前分開咗),佢唔鍾意我同異性單獨去街....對唔住呀.....”,我話“食lunch都唔得?咁算啦,Sorry......”

我即將會離開呢間公司,而佢月尾亦會放大假去旅行,我計過,原來得返8日會見到佢....好傷心.....都唔知仲有冇機會再見......

之前聽佢講,有樣嘢要幫佢阿哥買,而嗰樣嘢佢完全唔識,咁我熟之餘又識人平啲,幫佢搵fd hold咗貨....早兩日同佢講,問佢幾時要買話我知,佢話可能星期三啦,我同佢講想幾點都得,仲專登話你如果肯等我收工,我唔介意....
點知佢尋日問我,買嗰陣佢男朋友喺度得唔得,因為嗰日同男朋友出街...我即時反應“你鍾意啦,我可以話唔得咩......”,佢話如果唔得,咪叫佢男朋友企埋一邊等,我嗰下忍唔住即刻行開咗,應都冇應佢....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。