<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
初黎報到~~多多指教........
(平時已經走左去訓覺lu~)
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-18 11:23 PM:
just login....any one here??where is our host oh?
有d失望....無人既......
仲要就快訓添....
睇黎我今晚都唔可以傾得d乜lu~~
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-18 11:29 PM:
岩岩吃完晚餐,有咩野 傾。
唔知喎!! 都無人開話題....
依家仲好似得你同我係到....
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-18 11:33 PM:

等陣~~ 小姐妳咪走住呀~~~

sorry~ 我頭先走o左去玩美體按摩器~~
乜野美體按摩器丫?
有乜用?點用架?

好吸引人.......
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-18 11:43 PM:
host,how come you know 極樂 is a girl?
>.<
我諗係因為....我岩岩發表左一篇回覆....
當中我提到: 我男朋友係......

所以佢咪知我係女仔囉....
(平時d人會叫我做極樂)
kekekekekekeke~~
唉~~~
不經不覺又到12點....
我平時係11點就要訓......
因為聽日要返工....所以要訓啦!!!
你地傾得開心d啦~~
我會返黎睇下你地傾過乜架啦

唔好咁掛住我丫!!!
嘩~~~~~~~~~~~
咁快去到第12版....
要"溫習"返之前好辛苦喎!!!

我有個提議喎!!
分開"日子"丫~~
即每日都開一個新既live chat.........
每日都有新開始~~傾都傾得開心d~~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 12:04 AM:

嗯… 但係我懶喎~ 點算好...
我唔知道要"置頂"等等...係好麻煩......
當然你想破多頁數呢個記錄我又可以了解....
我都係提議下唧~~因為我見呢d "live chat"之前都已經有.......
但係感覺上....好似傾傾下又無人到........
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-21 12:21 AM:
12 pages already...tired to read it
tata極樂
&...how are your?
幾好幾好~~
果晚雖然走左去訓.....
但係訓左係床到都心思思想起返身同你地傾計.....
當然....最後都係選擇訓覺~~哈哈哈
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 12:21 AM:

最衰都係我﹐成日走o左去唔o係度~~~

其實我冇咩所謂﹐o個日冇咩人咪day off lor~ 但係越多人傾我就越開心

總之大家relax 想講乜就講乜~
咁都係既.......
不過....其實我一路有個諗法架~~
就係....我一係唔發表....一發表就要有分~~
kakakaka~~~實行貴精不貴多.........

但係.....睇黎依家唔得lu~~~
一開live chat都係不停咁發表.......
同之前自已訂下既目標背道而馳
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。