<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 12:37 AM:

三言兩語講得明,咁就唔會係一種學問啦!right!

所以我都唔識............
都唔係丫~~你都講得頭頭是道丫~~
好眼訓喎~~
Originally posted by guswan at 2006-10-28 12:43 AM:

從事術數的人並非神仙,
而係數嘅其...
啊~~~
咁即係我頭先都理解到~~
(又黎懶醒)

我覺得風水命理面相掌相都係一種統計學........
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 12:44 AM:

所以我成日都認為人無純粹單一g...
傻豬黎既~~
講得咁有道理....
點會插你喎!! <---不過呢幾個字眼有點嘔心~~
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 12:46 AM:

你要訓啦!累就早d抖啦!bye bye!

不過點解好少聽你係呢度分享你d故仔/感ge?
好明顯你係無留意咋~~
前日先岩岩講完,
而且岩岩guswan再post多一次........
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 12:50 AM:

願聞其詳.......
乜野願聞其詳丫......
我都係向guswan學埋咋.......
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 12:54 AM:

我都話驚掛住你呀嘛!你又話唔ge........

即刻惡補中...
哎丫!!斷章取義丫!!
你唔好掛住我丫~~
但係最少....我講過既野你要留意嘛...

又要教精你啦~~
留心小師妹所講既每句說話....

好似呢個case咁....
明明前日先有講過, 你依家反問點解唔講....
真係會到砰砰聲....
只會覺得你: 唔上心, 無心裝載, 唔夠細心
Originally posted by guswan at 2006-10-28 12:54 AM:

冇錯,只係從大數尋找珠絲馬跡,
試圖窺探大數的秘密,軌跡.
yeah~~絶對認同.....
真係好難想像古人既智慧.....

(不過現代人既智慧都好勁.....可惜我係蠢的那一班)
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-28 01:04 AM:
各位晚安… 我返黎la

你o地傾緊d 咩呀~有冇掛住我呀~~~
作死囉~~
我難得咁夜訓.....撐到依家......
終於等到你返黎~~
不過.....我就訓呢........

你又係既~~去邊去到咁夜丫?
細路女黎架嘛~~早d返屋企嘛~~
Originally posted by guswan at 2006-10-28 01:04 AM:
越呢越離題.................
下?離左題咩?
都仲岩傾丫~~
唔好咁介意啦~~
哈哈哈~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。