<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 01:48 AM:

o下fa
哈哈~~果然聰明丫!!

聽晚就可以夜d~~
今晚....真係到左極限
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 01:54 AM:

我見過有d女仔,巳好瘦,不過係咁話自己都係肥,咁又點解呢,真係好難明?
唔好話你....我都唔明!!
我d同事~~90幾磅(講緊身高都有5"5 以上 )
真係扁既身形~~都話自已肥, 要減.......
都唔知佢邊到有得減......

不過....廣告果d減肥風氣真係有影響囉.....
好啦!! 今次真係要走啦~~
你地都早d訓啦~~
(過左兩點訓對皮膚唔好架)

早抖~~88
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 01:05 PM:

仔仔~~~

我岩岩起身ja
我岩岩放工返到屋企咋~~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 02:18 PM:

嘩咁就即刻上黎ef la~~ 妳終於加入ef 呢個大家庭la~ 香港美人
我平時一開機就上黎架啦~~
只係唔出聲之嘛~~
Originally posted by homan~ at 2006-10-21 02:36 PM:

CD-R ?

極樂唔出聲架咩???
好似成日見到你d post 架wor~
又唔係完完全全唔出聲既~~
估唔到你都有留意我
其實.....我都留意左你好耐架啦
Originally posted by homan~ at 2006-10-21 02:59 PM:

各位,

小既走先,
下次再傾過 !
我個朋友岩岩同我講, 佢鐘意左個有婦之夫.....
我好唔開心~~因為佢係一個好好既女仔黎架!!
我講左好多野去提醒叫佢唔好"中"個頭埋去.....
佢地依家都未正正式式走埋一齊既.....
我都唔希望有咁既一日~~
Originally posted by 自由神 at 2006-10-21 10:25 PM:

你溝左佢囉!
我唔岩呢味喎!!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-21 10:35 PM:

咁!你介紹一個男仔俾佢囉!
我身邊既男仔無一個岩佢.....
有個既....果個咪係我男朋友囉~~
哈哈哈~~ 打死都唔制丫!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。