<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaing at 2006-10-22 12:56 AM:

大家都係上來識過朋友..吹吹水..
同是天下人...相識滿天下都唔錯...哈哈
咁你張大頭相係咪你本人黎架?
仲發表埋.........
Originally posted by ian2910 at 2006-10-22 01:31 AM:
係距離感作怪.....我周左好多精力同時間先係谷底爬上泥.......要追唔係無可能,祇係唔再容易.......
既然有可能, 就要繼續做啦~~
咁易放棄.....真係想講句: 你愛佢有限......
唔好意思~~
真係好眼訓~~好累!!
你地慢慢傾啦~~

下次再傾過啦~~88
呼~~~~
一別就一個禮拜~~~
Originally posted by ian2910 at 2006-10-27 10:44 PM:

唔怪得我若有所失啦!原來係你消聲匿跡左一排.......
唉~~我消失左一排你都唔發現~~
你無心肝啦~~
話曬我都係你個"模擬小兄妹"啦~~
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-27 11:17 PM:

你回来了。还以为你拍拖望了我们。
唔係~~只係屋企電腦壞左....
就算無壞....如果我妹妹要玩~~都要俾佢先~~
Originally posted by ian2910 at 2006-10-27 11:08 PM:

唔係呀!我驚我當左你係真GE小師妹,咁未叫自己唔好太掛住你囉!

(DD掛住好啦!)
咁又係....你都係掛住你果個小師妹啦!!
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-27 11:22 PM:

原来如此,妹妹也是26fun member吗。
當然唔係啦~~哈哈
Originally posted by ian2910 at 2006-10-27 11:32 PM:

真係大方!又加左分添!
好彩你無見過我咋~~
如果唔係你會愛上我啦~~
哈哈哈哈~~~~~~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。