<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ian2910 at 2006-10-27 11:40 PM:
唔會掛..........我對小師妹係唔可以動搖ge!
好~~
夠專一~~~
加分!!! 哈哈~~

進展成點丫?
Originally posted by guswan at 2006-10-27 11:46 PM:
我搭訕,冇人啋我.......................
我同你講風水啦~~
哈哈
Originally posted by guswan at 2006-10-27 11:51 PM:

喂~~咪咁啦~~~
情人眼裡出西詩嘛~~
可以佢覺得我靚呢~~

唔好拆穿我講既野喎!!
哈哈哈~~~~
Originally posted by guswan at 2006-10-27 11:53 PM:

呢度【戀愛起義】區bor.........
你學"九宮飛星"定"八宅"?
咁....你幫我睇下我既桃花運丫!!

你跟師父學~~定係自學架?
Originally posted by ian2910 at 2006-10-27 11:54 PM:

send 左sms俾佢囉!但係太夜喇!佢真係乖乖女泥!(又加分),以前都好早訓,

我聽日直接cal佢,問下佢羽毛球幾時玩...............l
好好~~!!
我想知....你個小師妹幾歲丫?
Originally posted by guswan at 2006-10-27 11:55 PM:
早兩日聽到消息,我"以前"個best friend爸爸死左,
佢透過另一個朋友通知我....
你感觸同個好朋友好耐無聯絡丫,
依家生疏左覺得可惜丫??
Originally posted by guswan at 2006-10-28 12:00 AM:
自學,十幾歲就開始睇有關玄學書.......
睇呢仲咩?既然相信大數已定,
基本邏輯話我知,"如果算得出即是改唔到,改得到又點會算得出"
"如果算得出即是改唔到,改得到又點會算得出"
好句!!!好句!!!

睇桃花都係講下唧~~你話呢到係戀愛區嘛~~
咪講返d貼題既野囉........

你睇玄學書....係咪d古人寫果d丫?
你睇得明丫?
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 12:00 AM:

我26我估佢22到啦!
估?佢低你幾多界你唔知架咩?

因為我中途先睇你果d"發展"~~
一開始果d我無睇......
Originally posted by guswan at 2006-10-28 12:03 AM:

yup, 原本係我嘅紅顏知己,
因一d事疏遠左,呢幾年冇咩駢聯絡,佢發生好多事,
我完全幫唔到.................
你咁講....果個應該係女仔黎架喎!!
係咪由友情...變質左愛情.....
所以生疏左?

不過....如果你有心....依家聯絡返都未遲架~~
過去既改變唔到就要放低....
重新認識對方啦!!
你都應該知道相識相知係一種緣份~~

概然你依家覺得可惜,
咁咪做返d野, 令自已開心d囉......
Originally posted by guswan at 2006-10-28 12:07 AM:

古今都有,加埋高過2層天花板......

話比你聽可以"趨吉避凶"果d只係江湖人....
嘩~~~你都幾好學喎!!
而且你都對呢d好大興趣喎!!

不過我都對呢方面好有興趣~~
但係唔會好似你咁有心去睇書囉....

你得閒講多d我聽下丫!!

"趨吉避凶"果d只係江湖人 <---點解咁講呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。