<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 12:08 AM:

我以前有問過,係爭4年左右,而家唔肯定佢年頭定年尾生日,所以唔敢太肯定........
原來係咁.....
但係你連人地幾時生日都唔知........
問下佢乜野星座.....
跟住問埋佢幾時生日.....

你可以話, 有個朋友個女朋友就黎生日.....
叫你幫手諗喎!! 你都唔知女仔鐘意乜....
你問下佢有無乜意見.......跟住順便問埋佢幾時生日.....

條橋好舊丫~~哈哈哈哈哈~~
Originally posted by guswan at 2006-10-28 12:14 AM:

既然相信大數已定,
"算得出即是改唔到,改得到又點會算得出"
咁話比你聽可以"趨吉避凶"果d只係想搵你錢.
如果係咁....
你又好似唔多信風水既野咁....
點解你會有興趣睇咁多書呢?

定係你唔相信命理....?
相信風水....?

...........唔知自已想講乜
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 12:15 AM:
到我後日生日我就會問佢.............哇哈哈!
首先祝你生日快樂~~
跟住祝你如願以償~~
再黎祝你戀運亨通~~~
Originally posted by guswan at 2006-10-28 12:17 AM:
當日係差d過界.
我純粹為幫一個好朋友而出發.
你講得好隱悔....
好難明架喎!!
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 12:20 AM:

佢係唔相信d人利用泥昆人ge風水........
昆人果d....梗係唔可信啦~~

但係...風水命理...唔多唔少都幫人趨吉避凶架喎.....
如果佢本身無呢d作用既話.....點解仲會有咁多人信....?
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 12:24 AM:

謝謝極樂姐姐(妹妹?)

承你貴言啦!我都想做番齣好戲!

小師妹give me a chance pls!
得既得既~~~
自古成功在嘗試~~
Originally posted by guswan at 2006-10-28 12:23 AM:
除左錢,似乎幫唔到其他.
早幾個月我叫佢唔開心可以搵我...
但佢話佢前男友咁咁咁講.

咁即係唔需要我啦,可以點?

以前差d過界嘅唔係我.
講錢傷感情啦~~
佢唔需要你....但係相反....你需唔需要佢呢個朋友先?
你有唔開心都可以搵佢架.....
等佢覺得, 你都當佢係朋友....
Originally posted by guswan at 2006-10-28 12:30 AM:
命理,風水全部相信,
我相信一切有數....
坦白講......唔多明......
Originally posted by guswan at 2006-10-28 12:32 AM:

我完全明白,只係唏噓.
算啦~~
我都有你呢種情況.....
其實依家都唔可以做d乜......
我只係更珍惜依家所擁有既友誼.......
Originally posted by ian2910 at 2006-10-28 12:33 AM:

需然我本身唔信,但係我唔抗拒人地...
亦從一些高人身上明白,
業術數者只係"大數"中的其中一些"媒體",
責任係令一件事發生,明唔明?

咁樣睇.....又明明地.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。