<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
今有嘢俾佢,本來諗住跟運輸上office俾佢,不過諗諗下費事俾運輸整爛,而且個同事要上寫字樓,於是揾個同事幫我拎俾佢,我同事又串我"今次我幫你拎,下次有其他嘢你自己攞",我話會有咩其他嘢呢,我個同事話"點知你下 ...
ThomasKoon 發表於 2011-8-3 04:20 PM
哈,可以講笑咪幾好。
哈,可以講笑咪幾好。
自由神 發表於 2011-8-3 06:18 PM
係呀,我都於願足矣......

哈﹐唔知點解突然間好掛住佢﹐好想見到佢﹐好想聽到佢把聲﹐好想打俾佢同佢講我好掛住佢......

都好多日冇出現呢個情況喇﹐黐線.......
哈﹐唔知點解突然間好掛住佢﹐好想見到佢﹐好想聽到佢把聲﹐好想打俾佢同佢講我好掛住佢......

都好多日冇出現呢個情況喇﹐黐線.......
ThomasKoon 發表於 2011-8-3 10:03 PM
咁啱喺FB見到佢ONLINE, 真係好想同佢講我愛佢....
哈﹐黐鬼咗線﹗
咁啱喺FB見到佢ONLINE, 真係好想同佢講我愛佢....
哈﹐黐鬼咗線﹗
ThomasKoon 發表於 2011-8-3 10:31 PM
又棃
本帖最後由 ThomasKoon 於 2011-8-3 11:21 PM 編輯 黐下線啫﹐始終都仲係好鍾意佢﹐咁掛住佢我諗都好正常啫﹐而呢樣嘢同放低佢亦都係兩回事﹐不過我控制到自己嘅﹐KEKE
wo , 話星期6出黎請佢食飯 ~ 等左成日佢終於回我SMS ... 真係堅持的一天..
wo , 話星期6出黎請佢食飯 ~ 等左成日佢終於回我SMS ... 真係堅持的一天..
LOFREE 發表於 2011-8-4 08:54 PM
祝你星期六有個難忘嘅約會!
5917# ThomasKoon

不過佢問返我話係咪星期6佢番甘就同佢去食飯 , 不過我總未答
5917# ThomasKoon  

不過佢問返我話係咪星期6佢番甘就同佢去食飯 , 不過我總未答
LOFREE 發表於 2011-8-4 10:22 PM
你答咗佢未?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。