<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
5939# ThomasKoon

最直個句, 我同自由神覺得你已經無藥可9
5939# ThomasKoon  

最直個句, 我同自由神覺得你已經無藥可9
LOFREE 發表於 2011-8-10 08:03 PM
你哋覺得我冇得救,我明......我承認我仲係好鍾意佢,但我夠膽講,我知道自己做緊乜,我諗住買早餐俾佢,就純粹係請個同事/朋友食嘢咁簡單,因為我好清楚知道,我同佢係冇可能,所以我係唔會有任何非份之想!
5941# ThomasKoon

我唯有講句, 你唔駛買, 佢係講笑甘講, 你買左仲你會死得好慘
5941# ThomasKoon  

我唯有講句, 你唔駛買, 佢係講笑甘講, 你買左仲你會死得好慘
LOFREE 發表於 2011-8-10 10:29 PM
我都明GEI, 聽你講﹐乜都唔買
我都明GEI, 聽你講﹐乜都唔買
ThomasKoon 發表於 2011-8-10 10:34 PM
其實佢想試探你有無變!
你買,你花心思咁買,就證明你仲冧佢
佢就會慢慢令到你對佢好似以前咁
其實佢想試探你有無變!
你買,你花心思咁買,就證明你仲冧佢
佢就會慢慢令到你對佢好似以前咁
自由神 發表於 2011-8-10 11:20 PM
咁唔買啦,反正同佢都唔會有可能,我都唔想搞咁多嘢..
咁唔買啦,反正同佢都唔會有可能,我都唔想搞咁多嘢..
ThomasKoon 發表於 2011-8-10 11:46 PM
你唔使咩都聽我地講
若果你喜歡以前咁既,你可以買
至重要自己舒服
你唔使咩都聽我地講
若果你喜歡以前咁既,你可以買
至重要自己舒服
自由神 發表於 2011-8-10 11:56 PM
我尋晚成晚瞓唔到,我不斷喺度諗,自己究竟想點.....結果諗足一晚都係冇結果,所以我打算都係唔做太多嘢,順其自然......就好似今朝嘅早餐咁,我唔會花心思,求其買,至於係自己食定俾佢,天決定啦......
今朝喺路上撞唔到佢﹐上到OFFICE亦只見到佢一面﹐所以份早餐最終成為了我的午餐﹗
今朝喺路上撞唔到佢﹐上到OFFICE亦只見到佢一面﹐所以份早餐最終成為了我的午餐﹗
ThomasKoon 發表於 2011-8-11 11:32 PM
好結果
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。