<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
講真﹐其實我都覺得係....
講真﹐其實我都覺得係....
ThomasKoon 發表於 2011-8-11 11:49 PM
事實係你必須放下佢
事實係你必須放下佢
自由神 發表於 2011-8-12 12:05 AM
I will do that, I can do that~~

呢兩日唔知發生咩事,我FB send msg俾佢問佢冇回,今日晏晝我有嘢要揾佢,打俾佢冇聽, 留埋口訊佢都唔覆,到揾到佢就敷衍我,我完全唔明咩事囉,就算唔當我朋友,咁一場同事, 公事揾你都冇理由唔覆掛,我晏晝真係有個衝動問下佢點解,不過我知道一問就會出事,而且我一路係咁,我就永遠都放低唔到佢,既然而家佢都唔當我係朋友,咁我相信呢個就係放低佢嘅最佳時機
呢兩日唔知發生咩事,我FB send msg俾佢問佢冇回,今日晏晝我有嘢要揾佢,打俾佢冇聽, 留埋口訊佢都唔覆,到揾到佢就敷衍我,我完全唔明咩事囉,就算唔當我朋友,咁一場同事, 公事揾你都冇理由唔覆掛,我晏晝真係 ...
ThomasKoon 發表於 2011-8-12 09:43 PM
講得出做得到呀下!
講得出做得到呀下!
自由神 發表於 2011-8-12 10:40 PM
我呢啲典型人馬座嘅人,係好mind自己著緊嘅人點樣對自己,呢樣嘢佢係知架,不過佢都咁對我,好明顯佢暗示緊要我死心,加上呢兩日佢對我嘅態度,已足夠令我心灰,心碎,心死........

佢確實係一個好典型天蠍座嘅人,對自己愛嘅人,可以義無反顧去愛,無論呢個人點對佢,佢都會受晒,但對自己冇感覺嘅人,可以好狠心.....

祝佢幸福....
我呢啲典型人馬座嘅人,係好mind自己著緊嘅人點樣對自己,呢樣嘢佢係知架,不過佢都咁對我,好明顯佢暗示緊要我死心,加上呢兩日佢對我嘅態度,已足夠令我心灰,心碎,心死........

佢確實係一個好典型天蠍座嘅 ...
ThomasKoon 發表於 2011-8-12 11:04 PM
祝完人地幸福,你就疊埋心水忘記佢
人地之後幸唔幸唔關你事嫁啦。
祝完人地幸福,你就疊埋心水忘記佢
人地之後幸唔幸唔關你事嫁啦。
自由神 發表於 2011-8-13 12:44 PM
或者應該咁講,佢所有私人嘅嘢都唔再關我事

今日下晝佢有嘢喺office打黎揾我,咁啱個電話就我聽嘅,咁佢就好似以前咁同我講"有嘢要問你呀",講真,我以前會好溫柔咁應佢,但我今日完全相反,我用咗一啲唔太好嘅語氣去應佢,當佢問完要問嘅嘢之後,我仲連拜拜都冇講就收咗佢線......講真,我知我呢個行為係證明我未放低到佢,而且仲唔係幾好添,不過我真係唔知點解,我只係知道我係有心.....
搞乜呀﹐超過50小時冇人喺度留過言.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。