<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖

戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

唔駛望啦!呢塊塗鴉畫板由得你鐘意點就點﹐你鐘意畫咩打咩上去由你話事~

度好自由﹐你想傾乜就傾乜﹐想洗版又得想談心又得﹐

純粹俾一個地方俾所有戀愛board 吹水友一齊relax吓﹑輕鬆吓~~~

傾乜都得唔一定淨係有關love嘅 ~~

基本上每晚十一點打後都會上黎睇一睇﹐至於三位版主Edgar_Davids, Rika  自由應該都會不定時o係度ga~~~

唯一有少少咁啲啲要求係﹐儘量三級o野就去返港男傾好嗎    ??? (我知有少少前後咁多矛盾…我知~)

W
elcome Every Buddy ~~~

評分次數

• Edgar_Davids

IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
第一個上黎報到
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-18 03:31 PM:
第一個上黎報到
YEAH YEAH YEAH ~~

各位老友記﹐今晚係我o地初夜first night 團聚返一齊傾計~~~ 唔準唔黎ga~~
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-18 03:42 PM:

YEAH YEAH YEAH ~~

各位老友記﹐今晚係我o地初夜first night 團聚返一齊傾計~~~ 唔準唔黎ga~~
im the 3rd, although i cant type chinese, but i can read. ^.^
but you guys dunno who im la...>.<...I just not that active...
Originally posted by kalos at 2006-10-18 04:07 PM:
im the 3rd, although i cant type chinese, but i can read. ^.^
but you guys dunno who im la...>.<...I just not that active...
今晚一齊active 咪得lor ﹐有咩所謂?

上堂﹐閃人
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by 12d3 at 2006-10-18 04:00 PM:

...........................
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
報到
只會報到
因為不會傾到野(我)
我想問
呢到多數講咩
有個咁既live chat 都好既...有個目的地...咁好似我lee d 得閒上來吹下水...
唔洗傾得一句等人覆...支持支持...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。