<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
有個咁既live chat 都好既...有個目的地...咁好似我lee d 得閒上來吹下水...
唔洗傾得一句等人覆...支持支持...
其實重有咩人係度....~~~小弟初來報到...
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-19 12:21 AM:

hihi kainf~ 平時加你唔少分﹐依家終於online 見到你la
你實在太客氣...攪到我lee 排一得閒就上來睇幾眼....
其實我係度攪左個acc 都好多耐....
不過識既人真係唔多...直情叫無tim...
只係認得某幾個成日留言既網友...
不過點都好...我自己介紹下先...我本人叫wing
初來報到...請大家記得...得閒關照下...
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-19 05:42 PM:

wing o下fa ~ 今晚預埋你ga la wor~
今晚...0下fa...無問題....不過我睇返你地昨日都真係去到好夜下...
如果係我...我估我去到12點都已經game over 左...
Originally posted by Rika at 2006-10-20 01:18 AM:

Hello 你好~
努力吧 (不過男仔肥無乜野喎我覺得)
無錯男仔肥真係無野...瘦先大鍋...好似我咁...
我又來報到先....
嘩...好快...d 留言...跟唔到...
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-20 01:24 AM:

約個鬼咩~~~
唔神秘﹐我一早公佈晒天下GA LA~

我眼訓LA ﹐走人LA kaka﹐你仲有力ge 話就支撐場la~~
一來一去....玩接力...
Originally posted by ian2910 at 2006-10-20 01:27 AM:
諗住搬師父出山好唔好?

師命不可違...
同常lee d 情節.....好似d 小說咁...
結局都係......
Originally posted by Rika at 2006-10-20 01:29 AM:

ef 最誇既時代,以前晚上既黃金時...
如果再有d 咁既光景就好啦....hehe
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。