<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
第一個上黎報到
sorry呀~tata
左仔因為有d事,
所以呢幾晚都唔可以撐場,
希望你唔好介意啦
成績好似唔錯喎~
路過~
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 01:07:
嘩左仔過o左黎呀~~~~要大肆宣揚先得~~~
使唔使呀~

hihi~all,大家好耐冇見喇
Originally posted by Rika at 2006-10-21 01:09:
坐低啦
卡卡好~

返左黎,而家慣唔慣呀?
Originally posted by Rika at 2006-10-21 01:12:

唔怪得你,係咪覺得成日上網o個d男仔,多數都唔太靚仔 (得罪好多人)

你見到係人都叫靚仔架? 我指現實生活
我係唔係有唔靚仔,變到靚仔呀
Originally posted by Rika at 2006-10-21 01:14:

你又知,追左 post?
都ok,不過比屋企哦真係最唔慣
冇呀追到POST,之前你同我講過嫁嘛,又有事發生左?
Originally posted by Rika at 2006-10-21 01:18:

我都睇唔清楚你個樣,我淨係記得你個身影,你張相咁鬼細
講笑咋,我唔係靚仔黎嫁,係EF大把大大都好過我
Originally posted by Rika at 2006-10-21 01:19:
無咁特別,如果有收獲會再講架喇
仲估你一回歸就有斬獲添,不過我對你有信心
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。