<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by teramishu at 2006-10-19 01:53 PM:
爱情版版主你做得好。。。
时常为好贴和好回复加分之后再加埋呢个 Live Chat。。。
【戀愛起義】 热闹左好多。。。
唔關我事﹐係班常客(其實全部係衰豬)ge 功勞!多得佢地不離不棄je~~ 最緊要個個都可以o係度relex ﹐咁就自然多d人 黎玩^^ ^^ ^^

妳都冇得走雞ga la~~
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-19 05:14 PM:
sorry呀~tata
左仔因為有d事,
所以呢幾晚都唔可以撐場,
希望你唔好介意啦
你都傻ge ﹐你想幾時黎就幾時黎ga la
Originally posted by kaing at 2006-10-19 05:40 PM:
其實我係度攪左個acc 都好多耐....
...
wing o下fa ~ 今晚預埋你ga la wor~
Originally posted by eqhigh at 2006-10-19 07:24 PM:
又多一個可以chat既地方啦.....戀愛起義愈搞愈旺啦

加油~~
你都冇走雞GA~~
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-19 10:13 PM:
haha...tata and kaka also not here!!!
;p
tata依家係度la~ 但係kaka唔o係度wor~ 唔係ivan van 係唔係度呢~~
Originally posted by ckyckk at 2006-10-19 10:31 PM:

Tata

............. 你地咁搞法﹐ 我就算換o左個icon 我張衰相都會流傳千世la……
Originally posted by Asurada129 at 2006-10-20 12:10 AM:
寒氣登入~~~~~!!!!
Asu 哥哥~~~~~

Originally posted by Rika at 2006-10-20 12:44 AM:
Hello everyone~
終於放工,剛剛返到屋企
hiihi!!!^^  你做咩工呀kaka~~~

做咩晚晚都咁夜返ge? 好似好辛苦咁wor~~
Originally posted by mrlee123 at 2006-10-20 12:52 AM:
hello, dim play ka? i want to join ah....
歡迎呀~~~ 呢度冇咩rules ga﹐想傾咩就傾咩ga~
Originally posted by Rika at 2006-10-20 12:57 AM:

7-11,今晚最後一日,請大假準備考試
其實你依家係邊度讀??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。