<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2006-10-20 01:42 AM:

我有呀~~~~
我見到一個同火車同地鐵既ol姐姐..之後就日日同一時間去搭車撞佢~~
有無比你撞到呀,有無做野呀你?
Originally posted by ian2910 at 2006-10-20 01:44 AM:

我都有,不過係空姐,無得搭飛機撞......
空姐好難搵,我要搭飛機先見到,你好好彩架喇
Originally posted by kaing at 2006-10-20 01:46 AM:

卡妙...好型呀...因為我係水瓶座...hehe
12宮代表左12個人,仲有好多其他角色,o個陣好好玩架
Originally posted by ian2910 at 2006-10-20 01:47 AM:

我住東涌嘛!咁有次落街食野咪..........
呢d咪叫"地利"
Originally posted by ckyckk at 2006-10-20 01:49 AM:

唔會架~個個都係用你upload上EF張相條link出[img]Tag
只要你change左個logo,所有相都會變成你新logo
Hello
tata 訓左 lu~
Originally posted by kaing at 2006-10-20 01:51 AM:

黃金聖x士.....哈哈....真係幾好玩既....
咁係唔係真係12個人都唔同性格呢....
都真係幾唔同,不過有一個共通點,佢地都瘋狂發帖,萬幾帖架佢地
大家睇下卡妙個發帖數 ------- 發帖 16400
Originally posted by Asurada129 at 2006-10-20 01:53 AM:

me too~~~
先知道, 原來係交通工具先係靚人集中地~~
流動式,不停 refresh
Originally posted by Asurada129 at 2006-10-20 01:55 AM:

我做咩???
撞到靚女,日日去撞,我諗你會唔會主動去識佢,所以問你有無做野囉
Originally posted by Asurada129 at 2006-10-20 01:59 AM:

觀塘~~不過係指ol...唔覺唔覺..工廠區收埋左好多~~

住既話, 個人覺得沙田有幾多下~~自己都識幾多~
我住彩雲,我呢一帶都撞唔到,要出到尖沙咀先有機會見到
我近排返工返尖沙咀,見到唔少韓國妹都幾ok,仲識講廣東話
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。