<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 您夠唔夠薑....?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 04:42 PM:

係咯係咯~

一搞已經係北姑....
洗乜初戀丫~~~
Originally posted by SCM at 21-10-2006 16:51:

Originally posted by SCM at 2006-10-21 04:51 PM:

唉!而家風化得好嚴重呀!
now the girl worry ler...cause a lot crazy ppl in this wolrd.
eat lemon all the time
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 05:28 PM:

Originally posted by SCM at 2006-10-21 04:37 PM:

sor 語句上出問題
都唔係ge ﹐不過覺得你好鬼搞o野je~~~
細佬自從........
     小學鐘意左一個女仔   係三年級時候開始
某一日   同佢擦身而過    之後兩人都連續回頭望對方 3 次
呢  回頭 望 對方 3 次  可以話係我一生人中最難忘既一刻
講比人聽   人地都話我吹水   唔信
但我始終好細膽   無同佢  say 過  HI
只係  次次  見到對方  都會互望住   邊走住
直到望唔到為止
一上到中學   我同佢緊係見唔到啦
果陣  我先覺得 無限地後悔  
所以  由中學果陣   "我發誓"
我同自己講 :  如果我遇到自己鐘意既女仔
                   就一定要識佢
                  真係覺得鐘意佢就同佢表白
                  咁樣先唔會令到我錯過一個女仔

依嫁既我   雖然都暫時無左女朋友
但係我覺得  我即使死左
我都無後悔   因為自己膽大左好多

呢個膽     真係教訓得返來

所以各位細膽既兄弟
提起膽啦   唔係就會錯過好多次既機會喇..........
雖然講緣份    但都起碼係自己既人生片段中
                   自己同某個女仔曾經一起過

[ Last edited by cgdmzlam on 2006-10-22 at 05:14 PM ]
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-22 02:11 PM:

都唔係ge ﹐不過覺得你好鬼搞o野je~~~
有幾
Originally posted by SCM at 2006-10-23 06:41 PM:

有幾

超級!!!
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-23 11:49 PM:

超級!!!
點解 何以見得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 您夠唔夠薑....?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。