<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 今晚小試牛刀 多蒙特 對 波琴
返回列表 回復 發帖

今晚小試牛刀 多蒙特 對 波琴

今晚小試牛刀     整場分析
前言:我相信德甲多數呢度都無咩人睇     因為黎黎去去得個4-5隊波   其他好似陪跑咁
今年D星暑假都走左好多(波仔   路斯基    真高拿等等)    因此我都唔太想睇
只睇返有線播既精華     睇返真D   今年好似D球隊差距細左    好睇返好多

今晚得一場德甲(每個星期五都得一場)      多蒙特 對 波琴

大家都知多蒙特係咩啦      唔使多講    今年打左7場波入得個10球都要失左成9球
加上走左路斯基同真高拿兩個打前面既    影響都唔好話唔少   
但後防都唔係好得好多   上場主場對住漢諾威都被人追和2:2    比球迷柴台柴到暈
加上1同2號龍門都傷曬   要用20出頭既比臣頂住度大門   
可喜既係上場可以作客反勝對手     往績對住D升班馬都未輸過(03年起)

今場多蒙特既對手近排比多蒙特仲差     今年升班既波琴由馬些高拿教
呢個主帥無咩教過德甲   搞到對波上到黎走曬樣
7戰得4分    入得個6球但失左15球    係德甲失波最多既球隊
前面得基卡斯入到下波咁    上場主場都吞雲達不來梅6隻光蛋
相信今年波琴都會係降班大熱      

最後提提大家呢場又係北萊茵斯特法倫聯邦洲既打比
廣東體育同有線62台都會播      TIME:02:30

PS/希望版主支持下呢度   
仲有希望多D人入黎吹下水      如果可以我聽日再出個英超既分析   直播   吹水一龍

[ Last edited by tree728 on 2006-10-20 at 04:25 PM ]
i will come in to support tonite iffff i am still awake~
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
我都醒唔到...聽日有野做
我都係係度搞下賽前吹水
直播既就要聽晚嫁啦
多蒙特新買既兩個前鋒都唔錯呀!華迪斯同費爾!
多蒙特 3勝2和2負 得球10失球 9

阿歷山大費爾 前鋒 主0(0) 客2(0)
施莫拿歷克  中場 主2(1) 客0(0)

比辛斯卡   中場 主0(0) 客2(1)
奇連治    中場 主0(0) 客1(0)
阿米迪克   後衛 主1(1) 客0(0)
禾恩斯    後衛 主1(1) 客0(0)

波琴  1勝1和5負 得球 6失球15

法比奧祖利亞 前鋒 主2(0) 客0(0)
基卡斯    前鋒 主0(0) 客2(2)

施迪比    中場 主0(0) 客1(0)
伊利斯域   中場 主1(0) 客0(0)

這一場是德國魯爾區(Ruhrgebiet)打比戰。

多蒙特由瑞士國家隊射手阿歷山大費爾和波蘭國家隊大腦施莫拿歷克壓陣。

波琴由巴西球員法比奧祖利亞和希臘球員基卡斯壓陣。

多蒙特VS波琴 共52次 20勝 17和 15負

德甲 2005-02-12 多蒙特 - 波琴 1 - 0 / 1 - 0
德甲 2004-09-11 波琴 - 多蒙特 2 - 2 / 1 - 0
德甲 2004-04-04 多蒙特 - 波琴 4 - 1 / 3 - 1
德甲 2003-10-27 波琴 - 多蒙特 3 - 0 / 1 - 0
德甲 2003-02-15 多蒙特 - 波琴 4 - 1 / 3 - 1
德甲 2002-09-10 波琴 - 多蒙特 0 - 0 / 0 - 0
德甲 2001-04-21 多蒙特 - 波琴 5 - 0 / 0 - 0
德甲 2000-11-20 波琴 - 多蒙特 1 - 1 / 0 - 0

近四次打比戰,多蒙特主場全勝波琴,從往積得知多蒙特20勝大多是在主場獲得的。

[ Last edited by locklock on 2006-10-20 at 03:16 PM ]
Originally posted by 自由神 at 2006-10-20 02:54 PM:
多蒙特新買既兩個前鋒都唔錯呀!華迪斯同費爾!
費爾未去到最好    之前係法甲好勁
但費爾好值得期待
華迪斯上場好似後備都無

[ Last edited by tree728 on 2006-10-20 at 03:19 PM ]
Originally posted by tree728 at 2006-10-20 03:14 PM:

費爾未去到最好    之前係法甲好勁
但費爾好值得期待
佢打世界果陣都屈到法國機啦!
本人覺得今場主角應該是中場大腦施莫拿歷克,因為他無論在國家隊或球會近況甚佳。
而且佢亦曾在主場轟入首名入球,後上分波都十分到家,葡國雞都係死係佢手下。

費爾仍需識應德國打法,他在法甲入球大勇時期正直雷恩務起,如今雷恩球星四散,成積亦大不如前,他離去亦是明志。但德國是打前腰為主,而法國是打後腰為主,他可能要識應前場多人配合的打法,而不是已往單打獨鬥玩標波。

[ Last edited by locklock on 2006-10-20 at 03:25 PM ]
Originally posted by 自由神 at 2006-10-20 03:16 PM:

佢打世界果陣都屈到法國機啦!
但近排佢只是不過不失     但都算係多蒙特前面突出既人
Originally posted by tree728 at 2006-10-20 03:26 PM:

但近排佢只是不過不失     但都算係多蒙特前面突出既人
唉!多蒙特一向都係咁!個陣就靚,踢出黎就
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 今晚小試牛刀 多蒙特 對 波琴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。