<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黎啦喂 今晚英超3場波
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 雷鳴仁 at 2006-10-21 12:01 PM:
大家覺得車仔嬴到樸茨茅夫幾多球 ???
我諗都係1:0...
車仔o岩o岩先戰完巴塞 , 仲係咪有氣有力lai ???
車仔小勝啦應該
LOCKLOCK唔入黎吹水既?
我想聽下他既意見

做埋少少手尾就上黎打埋車路士對樸茨茅夫同維拉對富咸既分析先
希望老樸可以和到車仔la,因為車仔just踢完巴塞,應該冇咁好力。

Aston Villa主場應該可以勝出,保持不敗,上場打和都係因為Angel missed pk + own goal ja ma,今場贏應該唔係問題。
車路士    勝 樸茨茅夫

摩帥打活英格蘭傳統442,連巴塞也要府首稱臣,樸老茅有能力檔車嗎?
還有樸老茅今季作客倫敦球會熱刺輸2:1,現在要作客倫敦之皇車路士,難逃一敗。
今季英超聯賽開季格局是車魔行為主,紅魔鬼和車路士雙雙領放。
週中歐冠戰中,三號門將演出十分對板。今場有波歷克復出,洛賓今場有望打上主力。

愛華頓    勝 錫菲聯

錫菲聯客場還未開齋,更糟糕的是客場入球也未開齋,面對愛華頓主場已打入五球的AJ,更有三個是首名入球,此消彼長,難逃一敗。

阿士東維拉對 勝 富咸

英超些路迪VS下半場之皇。富咸大多數入球是來自下半場,共有八球,平均每場一球。這個數據單計作客已有五球是來自下半場。
阿士東維拉已面對過五隊倫敦球隊,分別是主勝查爾頓,主和熱刺,客和韋斯咸,客和車路士,客和阿仙奴,保持不敗記錄。
現在主場面對比較弱的富咸,勝望甚濃。主隊新兵有預備組中已上陣的瑟頓壓陣。

[ Last edited by locklock on 2006-10-21 at 01:17 PM ]
車仔對茅柴呢場波﹐無論主觀願望﹐定係客觀睇法﹐都覺得和波機會好大。

車仔主場出擊﹐氣勢一定佔先﹐加上歐聯KO咗瓜菜﹐對軍心有好大鼓舞作用﹐不過呢場硬仗﹐令球員體力有一定影響﹐對住今屆令人跌晒眼鏡嘅茅柴﹐相信初段都唔敢去得太盡﹐而且簡奴今屆嘅表現﹐簡直係重生一樣﹐我認為佢絕對有能力對車仔個後生仔3號門將施以一定壓力﹐佢係咪仲可以穩住度車門嘅清白﹐相信唔一定得。

力撐茅柴﹐唔俾車仔贏波﹗
光復香港,時代革命
話時話大家係teramishu度估左D咩啊
我就估左
Wigan Athletic vs Manchester City      主
Tottenham vs West Ham                 主
Charlton vs Watford                        主
Chelsea vs Portsmouth                    主
Everton vs Sheffield Utd                   主
Aston Villa vs Fulham                       主
Manchester Utd vs Liverpool             和
Blackburn vs Bolton                         和
Middlesbrough vs Newcastle              和
Reading vs Arsenal                          客
Originally posted by locklock at 2006-10-21 12:59 PM:
車路士...
富咸今年唔差WOO    我估有力和維拉
LOCKLOCK認為韋根對曼城點
Originally posted by 雷鳴仁 at 21-10-2006 12:01:
大家覺得車仔嬴到樸茨茅夫幾多球 ???
我諗都係1:0...
車仔o岩o岩先戰完巴塞 , 仲係咪有氣有力lai ???
2:0.................................

你洗鬼擔心佢無氣無力...........
佢有 A.Cole,J.Cole,Ballack 復出.......
個個當 fit (Ballack 我唔知 )
不過都總不至於 1 球啦 ~
Originally posted by tree728 at 21-10-2006 12:08:

可能我搞錯左
唔知架........PhysioRoom 並不代表球隊 ge.......
如果球隊有啲改動冇通知 Mass Media.....
咁 PhysioRoom 就錯架喇 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黎啦喂 今晚英超3場波

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。