<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黎啦喂 今晚英超3場波
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tree728 at 21-10-2006 19:54:
2:0   擺老烏     韋化睇住個波入
主勝好穩陣
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 08:14 PM:

主勝好穩陣
好難講   主隊好多次都虎頭蛇尾
tree728 兄.......

我無睇場波.......
請問 Kilbane 踢成點呀 ??
我 YFF pick 左佢 ~
Originally posted by tree728 at 21-10-2006 20:16:

好難講   主隊好多次都虎頭蛇尾

By The Way.........
你個頭像.............
Why Drogba wore GK shirt ge ???

[ Last edited by Edgar Davids on 2006-10-21 at 08:19 PM ]
Kilbane踢得不過不失
你想唔想睇啊??
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 08:18 PM:

...
他踢馬賽個陣既波衫
Originally posted by tree728 at 21-10-2006 20:19:
Kilbane踢得不過不失
你想唔想睇啊??
唔洗睇......
我睇緊文字直播 ~

不過佢有無 crosses ???
Originally posted by tree728 at 21-10-2006 20:20:

睇馬賽個陣既波衫
佢打過馬賽 ???
佢打馬賽時做咩打龍 ??
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 08:20 PM:

唔洗睇......
我睇緊文字直播 ~

不過佢有無 crosses ???
多謝你既支持   LOCKLOCK應該CUT緊圖  
我係度話比人知場波睇成點
crosses??十字形記號??
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 08:21 PM:

佢打過馬賽 ???
佢打馬賽時做咩打龍 ??
佢著長"就"衫跟住帶手套   跟住就似龍門
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 黎啦喂 今晚英超3場波

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。