<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呢 d 亲戚正扑街!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2006-10-21 05:10 PM:

我再搵搵啦咁!
去預約喇,仲搵

你應該只睇''里索''的九形人格,因為他沒有添加宗教成份,比較中肯

其他九形人格好多都同神學拉上關係..........

p.s就走喇,有野say就快
Originally posted by playbr2 at 2006-10-21 05:14 PM:

去預約喇,仲搵[/color...
me too!我later先再問你啦!
Originally posted by SCM at 2006-10-21 04:45 PM:

係我阿姨....
媽咪既妹
都係我阿姨....
媽咪既姐
Originally posted by teramishu at 21-10-2006 18:50:

都係我阿姨....
媽咪既姐
BigT ....
I find you..........

Please give me a suitable place to filter-004.......
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 07:06 PM:

BigT ....
I find you..........

Please give me a suitable place to filter-004.......
filter-004。。。
Cant see that word。。。
You mean dis-cuss?
Originally posted by teramishu at 21-10-2006 19:10:

filter-004。。。
Cant see that word。。。
You mean dis-cuss?
YEP.........
bigT,如果佢地唔係你親戚,你會點?有乜感覺?
其實,世界上呢d 咁嘅人大有人在~
更不堪更過份都有!將來你一定會見識到~

anyway,佢地令你有鬥心,你應該多謝佢地~
因為佢地係令你成長嘅動力。
自強不息總比自怨自艾好,唔好發洩完就算。
藉呢個機會好好反省一吓自己有乜不足,比心機努力向上啦!
切記,一切要保持冷靜,將呢股怒火好好去運用。
你可以令你同你父母抬起頭接受班所謂親戚讚頌之時,正是你成功之日!

金錢可以買到好多嘢,但買唔到人嘅情感;毋須太在意。
從另一角度睇,佢地嘅行為當笑話鬧劇睇都無妨~
放鬆自我、裝備自己啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-10-21 07:15 PM:
bigT,你可以令你同你父母抬起頭接受班所謂親戚讚頌之時,正是你成功之日!
多谢版主大皇教诲。。。!
teramishu 一定会记住响心度!!!
多谢大家关心。。。!
感动。。。!

[ Last edited by teramishu on 2006-10-21 at 07:31 PM ]
吾好意思,首先,係(仆)街,吾係(扑)街!

要出人頭地首先x人要x得準確點方為王道!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呢 d 亲戚正扑街!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。