<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呢 d 亲戚正扑街!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 21-10-2006 14:39:

哦……………

實比你喎梗係
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 02:36 PM:

T 小姐﹐唔駛講d 咩la … 依家我可以俾到妳ge 係錫錫同抱抱..
Trista姐姐
我都有好多問題親戚
我都要你錫錫抱抱 播
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 02:40 PM:

你d 口水長到流晒落你下半身la!!!!!!
Originally posted by Triangel at 2006-10-21 02:43 PM:

Trista姐姐
我都有好多問題親戚
我都要你錫錫抱抱 播
做咩個個都變o左sherry

係? Tri Tri~~~ 我又唔拘wor~~~~

come on baby~~~~~
Originally posted by trista_cheong at 21-10-2006 14:46:

咁所以妳都係快啲比我啦 ~~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 02:46 PM:

BigT 嬲到死死下
已你地就掛著 流口水,
你地都幾夠Friend 播
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 02:48 PM:

咁所以妳都係快啲比我啦 ~~~
唔制
Originally posted by Triangel at 2006-10-21 02:50 PM:

BigT 嬲到死死下
你地就掛著 流口水,
你地都幾夠Friend 播
我邊有流呀 … 係金魚仔o係度狂流ja~~~~

T 小姐係邊丫?? 有D 擔心wor…
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 02:52 PM:

唔制
ED~~ 我想問你知唔知邊度有掣按~~~顯示我睇緊o個個forum 或者個區仲有邊個o係度瀏覽緊呀???  thanks~~
Originally posted by trista_cheong at 21-10-2006 14:52:

唔制
唔好啦靚女 TaTa 版主姐姐.....................

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呢 d 亲戚正扑街!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。