<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呢 d 亲戚正扑街!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2006-10-21 03:12 PM:
我都有類似d咁既親戚.......不過十年都唔見一次....
果区好黑暗啊。。。
你明白我今日个心情就好。。。
..................你兩條友咪癫喇

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-21 at 03:42 PM ]
Originally posted by Triangel at 2006-10-21 03:34 PM:

在線用戶 =  957 人在線 x $5.00 = $4,785
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 03:35 PM:

所有會員 = 134942 位會員 x $5.00 = $674,710
你两条友 Bully 我。。。
Originally posted by playbr2 at 2006-10-21 15:41:
邊兩個???
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 03:38 PM:

嘩......你比蜜蜂針死既時候我話你知嗰隻係乜蜂喎 !!!!

仲好講 ? !
係波。。。
但两件唔同 ge 时唔好参埋一齐讲!!!
Originally posted by playbr2 at 2006-10-21 03:41 PM:

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-21 at 03:42 PM ]
可以捉去打靶左。。。
Originally posted by playbr2 at 2006-10-21 03:41 PM:

你唔早d入黎
訓啦
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2006-10-21 03:45 PM:

你唔早d入黎
訓啦
甘早。。。3am。。。少左你。。。我地好寂寞咖波。。。
BigT你爆粗?
親戚黎講呢,十個有九個都係X街,無$$既就會成日用親戚關系黎呃$$
有$$既就寸到爆!以為自己好‘能’威
最仆街係成日要搵自己D仔女同我地呢D比。
你個仔讀中文中學?做咩唔俾佢讀英文中學呀?
你個仔D書咁底level既?我個仔睇緊英文書啦!
你個女入到大學?我個女前年入左啦!

呢一切、一切都係無可避免嫁!因為你一出世就注定要認識佢地,你無得選擇!
唯一可以做既,只係盡量唔好接觸佢地太多,我老早就當同佢地見面係俾面派對!

一個人既成功唔在於搵到幾多$$(好運既你聽日中4600萬既六合彩),而係一個人既修養!數字遊戲既勝負唔等如你既人生勝負!
為天下立生
為生民立命
為往聖繼絕學
為萬世開太平

大哥!我搵到一本叫富爸爸有錢有理!係咪呢本?
人格果本我搵到啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呢 d 亲戚正扑街!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。