<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呢 d 亲戚正扑街!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2006-10-21 03:49 PM:
一個人既成功唔在於搵到幾多$$(好運既你聽日中4600萬既六合彩),而係一個人既修養!數字遊戲既勝負唔等如你既人生勝負!
好!!!
自由神讲得好!!!
好明显好多人都面对呢 d 问题!!!
呢个世界实在有太多呢 d 人啦!!!
终有一日会有报应咖!!!
Originally posted by Triangel at 2006-10-21 03:45 PM:

你唔早d入黎
訓啦
打死你ㄚ,我爬文會用速讀架馬,e加你兩個扮成咁,搞到我個腦一味分析同一個人sherry既講野,最弊就係我會將D記憶入左係sherry個Acc. 記左係sherry講既
Originally posted by teramishu at 2006-10-21 03:56 PM:

好!!!
[s...
BiGT!你要冷靜!我o係幾年前都曾經有你一樣既諗法,想等日用$$去寸瓜班親戚!
不過你諗清楚!咁樣做既話,你同佢地而家所做又有咩分別呢?

老天自有安排!
Originally posted by playbr2 at 2006-10-21 03:57 PM:

最弊就係我會將D記憶入左係sherry個Acc. 記左係sherry講既
所以我咪话捉呢两条友去打靶!!!
Originally posted by teramishu at 2006-10-21 04:00 PM:

所以我咪话捉呢两条友去打靶!!!
不!不要浪費子彈!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-21 03:59 PM:

BiGT!你要冷靜!
你地误会啦,
我唔会做埋呢 d 野。。。
只不过唔想被呢 d 扑街有机会 Bully 我爸爸妈妈。。。
我会做到呢  d 感觉出来。。。

'有钱唔会串人,但都唔会被人串到'

我指我个大姨!!!
Originally posted by teramishu at 21-10-2006 15:33:

You are same gang with them。。。
受死啦!!!
套用中共前主席江澤民的說話:

"Very simple,
Totally Naive ~"

Hope you will understand ~
Originally posted by playbr2 at 21-10-2006 15:41:
..................你兩條友咪癫喇
關你L事?
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 04:10 PM:

關你L事?
你向我大哥爆粗?
Originally posted by teramishu at 21-10-2006 15:42:

你两条友 Bully 我。。。
聰明人即鎊......
唔好兩頭望~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呢 d 亲戚正扑街!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。