<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呢 d 亲戚正扑街!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 21-10-2006 16:16:

愛美神導彈好無?
唔錯唔錯~
Originally posted by 自由神 at 21-10-2006 16:17:

哈!你唔死都無用啦!
呵!但我又真係未死喎~
Originally posted by 自由神 at 2006-10-21 04:26 PM:

富爸爸-投資指南'?咩封面嫁!我見到一大堆,好難搵!
探索你的人格形態........我買了!

探索你的人格形態 是否''里索''的

《富爸爸投资指南》
http://www.fubaba.com/cashflow/twodad_9.jsp

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-21 at 04:31 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 04:25 PM:

忍一時風...
可見......Duff兄真係好片面!

MONEY MONEY MONEY MONEY............人完全被它征服
靈魂弈受挫
誰人能為它解毒
誰人能自控

一句講晒有錢真係好

可以買衫買鞋買車買船買樓最好買埋金撈
阿爺佢剩落一大幢樓俾我收租
乜野叫做窮乜野叫做餓 其實我都唔係好知道
我淨係擔心 食食食 同玩玩玩
玩到後日O既朝早 面色仲鬼咁好(鬼咁好)
訓訓訓 訓訓訓
今日幾多號 我都唔係好知道
就算飲啖水都寧舍好味道
三九唔識七 攬頭攪頸
一大堆哎o也契姐契妹契哥契弟
同埋契老母(契老母)
就算他日入土為安 我都要個足金墳墓
連三歲小朋友佢地都知道 有錢真係好(真係好)
讀十幾年書 我又唔覺有間黃金屋
你睇小忌廉 小甜甜 小露寶 你就知道
佢地幾咁好

但係佢地做過d乜 為我地做過d乜
心裡面諗緊d乜 我都好想知道
一早起身做到訓晒身 眼都朦朦我都無非為左
屋企個老婆同埋屋企個小寶寶
Originally posted by playbr2 at 2006-10-21 04:28 PM:

探索你的人格形態 是否''里索''的
我唔明咩叫里索'
Green in colour嫁!
其實我未買,只係叫個店員幫我留住先!
我都有個類似既親戚呀
Originally posted by 自由神 at 21-10-2006 16:29:

可見......Duff兄真係好片面!
歪理。
Originally posted by 自由神 at 2006-10-21 04:33 PM:

我唔明咩叫里索'
Green in colour嫁!
其實我未買,只係叫個店員幫我留住先!
里索係作者   --->  68#

其他九形人格好多都同神學拉上關係,所以作為一個中肯的教育,你應該只睇''里索''的九形人格,因為他沒有添加宗教成份

Green in colour嫁 =
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-21 04:38 PM:

歪理。
給你的圖!

400 x 401 PIXEL下載

Originally posted by playbr2 at 2006-10-21 04:39 PM:

里索係作者   --->  68#

其...
個名之後又有咩‘投資XX’嫁!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呢 d 亲戚正扑街!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。