<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呢 d 亲戚正扑街!
返回列表 回復 發帖
..................你兩條友咪癫喇

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-21 at 03:42 PM ]

1024 x 768 PIXEL下載

Originally posted by Triangel at 2006-10-21 03:45 PM:

你唔早d入黎
訓啦
打死你ㄚ,我爬文會用速讀架馬,e加你兩個扮成咁,搞到我個腦一味分析同一個人sherry既講野,最弊就係我會將D記憶入左係sherry個Acc. 記左係sherry講既
Originally posted by 自由神 at 2006-10-21 03:53 PM:

大哥!我搵到一本叫富爸爸有錢有理!係咪呢本?
人格果本我搵到啦!
富爸爸有n個系列,一定要''富爸爸-投資指南''

而''探索你的人格形態''圖書館一定有,但我用佢既搜尋都搵吾到

正白痴電腦系統

http://www.hkpl.gov.hk/cindex.html

打作者''里索''....... = 探索你的人格型態 /   里索 (Riso, Don Richard.)    1997

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-21 at 05:02 PM ]

Originally posted by 自由神 at 2006-10-21 04:26 PM:

富爸爸-投資指南'?咩封面嫁!我見到一大堆,好難搵!
探索你的人格形態........我買了!

探索你的人格形態 是否''里索''的

《富爸爸投资指南》
http://www.fubaba.com/cashflow/twodad_9.jsp

[ Last edited by playbr2 on 2006-10-21 at 04:31 PM ]
Originally posted by 自由神 at 2006-10-21 04:33 PM:

我唔明咩叫里索'
Green in colour嫁!
其實我未買,只係叫個店員幫我留住先!
里索係作者   --->  68#

其他九形人格好多都同神學拉上關係,所以作為一個中肯的教育,你應該只睇''里索''的九形人格,因為他沒有添加宗教成份

Green in colour嫁 =
Originally posted by 自由神 at 2006-10-21 04:43 PM:

個名之後又有咩‘投資XX’嫁!

1.九形人格知道未去圖書館有

2.《富爸爸投资指南

http://www.fubaba.com/cashflow/twodad_9.jsp
Originally posted by 自由神 at 2006-10-21 04:55 PM:

我既意思係,本九形人格既名最後都有咩「投資XX」咁嫁!
你自已睇下有冇

Originally posted by 自由神 at 2006-10-21 05:01 PM:

佢真係叫投資指南嫁!
边度有寫ㄚ......e本書(九形人格)我屋企有,裡面有鬼講投資ㄚ

Originally posted by 自由神 at 2006-10-21 05:10 PM:

我再搵搵啦咁!
去預約喇,仲搵

你應該只睇''里索''的九形人格,因為他沒有添加宗教成份,比較中肯

其他九形人格好多都同神學拉上關係..........

p.s就走喇,有野say就快
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呢 d 亲戚正扑街!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。