<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呢 d 亲戚正扑街!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2006-10-21 10:06 PM:

而家玩緊咩呀?
琴晚太忙。。。唔好意思。。。
下周日又唔上来啊。。。
Originally posted by Gretzky at 2006-10-29 09:04 AM:

Like Edgar Davids says...grow up man...
Thanks guy,
Yeah,
I know everyone have to face with all these Stupid problem。。。
I was just 'trying to let go my anger' here。。。
And see whether can get some 共鸣 from others member or not。。。
Coz this might be a good topic for dis-cussion in 港男俱樂部。。。
As people at 港男俱樂部 normally 心理有问题,想来呢度发泄。。。
Why did i posted this topic here ?
Becoz All my buddy is here。。。
And i can 暴粗 at here, perhaps this is the only place that i can do so in 26FUN,(the main reason )
So from more than 100 replied ( even most of them are 吹水 replied ) you can see that i had found the Right Place for me to share with others。。。
Anyway,
Thank You for Caring,buddy!
Originally posted by Triangel at 2006-10-29 09:41 AM:

BigT, We Support You
TriTri。。。
Your replied make me feel so 感动。。。
Thank You So Much for your Supporting!!!
Originally posted by Triangel at 2006-10-29 12:56 PM:

岈。。 你點知我心理有問題架
你 明 白 我。。。
我 都 有 少 少 明 白 你 波。。。
Originally posted by SCM at 2006-10-29 01:45 PM:

teramishu 好耐冇見呀
边 有 ?
我 成 日 都 见 都 你 想 港 男 度 玩 jj !!!
Originally posted by SCM at 2006-10-29 02:07 PM:

你睇下我出左野啦。。。
其 实 我 个 问 题 唔 算 好 严 重。。。
因 为 我 大 姨 d 子 女 都 好 尊 敬 我 妈 妈。。。
加 上 我 地 一 年 见 得 果 几 次。。。
得 大 姨 一 个 人 有 问 题!!!

你 想 反 面 但 又 唔 得 ?
只 能 怪 自 己 唔 好 运。。。
被 呢 d 人 影 响 到。。。
用 日 文 串 英 文。。。
一 极 棒!!!
你 好 劲 啊!!!
讲 真。。。
我 依 加 想 日 文 多 过 英 文!!!
因 为 可 以 去 日 本。。。(  我 唔 会 同 你 讲 因 为 日 本 妹 好 正 )
好 矛 盾,
你 个 表 弟 同 你 感 情 唔 错 但 又 要 用 英 文 串 你。。。
相 信 遗 传 左 你 阿 姨 个 特 异 功 能。。。
哈 哈 哈!!!

嘿。。。
掂 解 呢 个 世 界 甘 多 唔 识 得 用 头 脑 想 野 的 人 ?
好 烦 啊!!!

P:S SCM, 我 支 持 你!!!
麻 烦 版主们 帮 手 lock 左 呢 个 Post, 避 免 被 人 用 来 洗 版 再 推 番 上 来, 多 谢!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呢 d 亲戚正扑街!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。