<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 成世一個人
返回列表 回復 發帖
其實唔駛太擔心,好好讀書,珍惜現在獨身嘅自由,想做什麼就做什麼,想買什麼就買什麼,唔駛考慮太多,女友呢樣嘢,有與冇其實係處於唔同世界,你拍拖後,可能失去一些自由,但多了一個好為你的人。其實現在讀書,大過搵下錢,再去識一啲做教書護士嘅朋友,佢大把同事冇仔,女多男少,唔駛擔心太多。
Originally posted by anakinchan at 2006-10-22 07:04 PM:
再去識一啲做教書護士嘅朋友,佢大把同事冇仔。
此话当真。。。?
樓主咁你又唔使咁灰
除非你斷背咁就幫唔到你啦
你只要增大自已個生活圈子
識多d唔同的朋友
自然有機會識到女仔嫁啦,當然適唔適合樓主你
又係第2件事。
想識女仔其實唔難,你地咪成班搵日落bar或者pub飲野
一定會識到多少的
船到橋頭自然直!
支持社民連!
Freedom Forever
冇女朋友你就咁講
當你有的時候
你就知咩叫一個人的幸福
一個人應該享受
一個人的寧靜,自由

其實,1個人,2個人,n個人我都係咁生活
聽歌,行山,睇戲,望海,畫畫
只不過係有女朋友
多個人係身邊感受有d唔同

當有個女人係你生命出現
你所有生活都會變曬
好的就好
唔好的你就求生不得,求死不能

你仲有大把時間
現在享受單身的幸福
以免日後後悔........
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-22 05:34 PM:
有無人諗過自己會獨自過一世嫁?   
...
怕咩?! 讀電子好多都返大陸做野, 大把北方佳麗比你選擇

(我都讀電子)
嘩....好厲害...近幾日好多人都加入討論...
意見重多方面...又有論點...
真係厲害...睇來版主們要勤力d...再攪好個板...
借勢更創整個版既氣氛就好啦...
討論既氣氛真係越來越好...
trista_cheong 值得加分啦...不過我唔係版主加唔到比你啦...
Originally posted by chansuper123 at 2006-10-22 05:51 PM:
Don't worry, I study in Civil Engineering and working in site but I get married and have a home.
So my brother, don't worry be happy, you have many choice in the future.
Thank you !  
and  各位兄弟 ~
Originally posted by teramishu at 2006-10-22 06:32 PM:

你讲漏左另一个可能性...
哈哈  講得都好岩

不過我覺得有d野諗定先好d
到時先唔會臨時抱佛腳嘛   哈哈   (講笑昨)

講到基   我100%肯定
            我唔會
哈      我鐘意女仔嘛
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-22 06:35 PM:

呢個好正﹐最衰你今日post ﹐如果唔係我加你做2006-10-23 每日精選~~
哈   個名都好威  
多謝女版主
Originally posted by sakura310 at 2006-10-22 06:38 PM:
我都同樓主差唔多啦 haha
我而家讀數...
你講得好岩
某程度都幫到我既~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 成世一個人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。