<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 成世一個人
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 12d3 at 2006-10-22 08:10 PM:

怕咩?! 讀電子好多都返大陸做野, 大把北方佳麗比你選擇

(我都讀電子)
哈哈........自家人~~~
以後仲要大佬你照住細佬啊~~~~
哈哈
多謝晒大家既意見
我覺得呢d意見好真
                    好實
唔似其他 人 或 論壇 講既........吹水多過事實

~多謝兄弟們~
有時候....我們一心想追尋的...當你得到後...你可能會後悔得到它..
最慘的....不是得不到......是得到後又再失去...

其實沒有女友時....少了那些感情煩惱.....可能會得更快樂....
不要強求...順其自然吧....
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-22 11:43 PM:
哈哈
多謝晒大家既意見
我覺得呢d意...
呢度歡迎真心話﹐唔歡迎亂咁吹水老作o野害人~~~

歡迎加入戀愛board 大家庭~~
Originally posted by teramishu at 2006-10-22 06:47 PM:

驚,有乜好驚?
我讲...
T小姐講得岩~~
我都係講笑je~~ 始終愛情莫強求﹐緣份到時自然會到~~ 其實老生常談先係最難明白ge 最簡單道理~~~
Originally posted by kaing at 2006-10-22 08:46 PM:
嘩....好厲害...近幾日好多人都加入討...
多謝傻ge kaing ge 關心先~~~
我最鐘意最想就係咁﹐又點會嫌累!

越多人真心咁互相share 意見﹑感想同經歷﹐越多人o係度吹水相互建立信賴﹐我就越開心~~

講多一次﹐呢個唔係我GE 功勞﹐係功勞都係我﹑kaka同toro 一齊ge功勞﹐不過功勞應該係呢班肯真心share ge 客仔

係會辛苦d 加分﹐但係版主們會分工合作ga la~~^^
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-22 11:32 PM:

哈哈  講得都好岩

不過我覺得...
黎得EF ﹐再睇埋娛樂AIO 同港男d post ……

基ge 機會率真係趨近零!! 如果俾我o係ef 遇到一個同性戀ge 男仔我真係要講聲采la~~~~~  
兄弟如手足,老婆如衣服!單身與否其實都唔係咁重要姐!
人地話一個男人一生人注定有一個屬於你既女人等緊你!我個人而言:唔一定!
有研究話一個真正既男人要2.37個女人先叫做正常!而家既我一個都無!
咁我就等如唔正常?無錯,係!我係唔正常!
每次情人節、聖誕節、中秋.......我都係得一條友過!我D Friend個個都約女出街玩!我都‘獨守空房’,不過我並唔介意!問心句:真係唔介意!

我自問唔係好好既男仔,不過我依然記住一樣野
愛並唔在乎多與少,只在乎真切咁愛!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-23 02:37 PM:
兄弟如手足,老婆...
'

呢d 咪叫貴精不貴多lor
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-23 11:53 PM:

'

呢d 咪叫貴精不貴多lor
所以我曾經有想溝你既念頭已經好寶貴!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 成世一個人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。