<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 成世一個人
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2006-10-26 04:05 PM:

好多謝你呀!呢頭話支持我,果頭又話同我爭!你想點呀!
唔使多謝^^你放心~我唔同你爭,搞下氣氛je^^(現在我沒興趣拍拖啦=.=)
Originally posted by sakura310 at 2006-10-26 05:49 PM:

唔使多謝^^你放心~我唔同你爭,搞下氣氛je^^(現在我沒興趣拍拖啦=.=)
...........................................................................
Originally posted by sakura310 at 2006-10-26 05:49 PM:

你當我媽媽係物品啊
話唔要就唔要
你死都同自由神鬥過啊
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-27 02:59 AM:

你當我媽媽係物品啊
話唔要就唔要
你死都同自由神鬥過啊
夠我鬥先得嫁!大佬!話鬥就鬥嫁啦咩!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-28 04:10 PM:

夠我鬥先得嫁!大佬!話鬥就鬥嫁啦咩!
唔 好 當 自 由 神 流 咖 好 唔 好。。。
自 由 神 从 未 失 过 手 咖。。。
一 流 的 技 术。。。!
Originally posted by teramishu at 2006-10-29 02:49 AM:

唔 好 當 自 由 神 流 咖 好 唔 好。。。
自 由 神 从 未 失 过 手 咖。。。
一 流 的 技 术。。。!
從未嘗試又點失敗呢?
Originally posted by 自由神 at 2006-10-29 03:33 PM:

從未嘗試又點失敗呢?
你 唔 好 响 度 假 假 扮 纯 正 啊。。。
唔 会 有 人 信 你 咖。。。
Originally posted by teramishu at 2006-10-29 05:05 PM:

你 唔 好 响 度 假 假 扮 纯 正 啊。。。
唔 会 有 人 信 你 咖。。。
呢個係事實呀!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-29 05:08 PM:

呢個係事實呀!
事 实 都 唔 会 有 人 信 你 咖 啦。。。
Originally posted by teramishu at 2006-10-29 05:14 PM:

事 实 都 唔 会 有 人 信 你 咖 啦。。。
衰婆呀!我俾你敗壞曬我既名聲啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 成世一個人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。