<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 無聊得滯問下!有邊套愛情片最能代表你自己?
返回列表 回復 發帖

無聊得滯問下!有邊套愛情片最能代表你自己?

我未完,所以仲諗緊..........

遲d一定俾答案......

p.s.:喺公司用pda上網真係爽
Originally posted by ian2910 at 2006-10-23 02:53 PM:
我未完,所以仲諗緊..........

遲d一定俾答案......

p.s.:喺公司用pda上網真係爽
番緊工就唔好諗埋D無謂野啦!
有無人覺得自己係車太賢?
有個野蠻女友呀咁!

定係向左走向又走feel?

定係方力申style...........
Originally posted by 自由神 at 2006-10-23 02:59 PM:

番緊工就唔好諗埋D無謂野啦!
蛇王中.........

無王管
自由兄據聞都幾春光乍洩下............
Originally posted by ian2910 at 2006-10-23 03:04 PM:
自由兄據聞都幾春光乍洩下............
咩意思先?
Originally posted by 自由神 at 2006-10-23 03:07 PM:

咩意思先?
哥哥加梁朝偉.............

so cool man!
Originally posted by ian2910 at 2006-10-23 03:08 PM:

哥哥加梁朝偉.............

so cool man!
喂!我嫁大佬!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-23 03:10 PM:

喂!我嫁大佬!
唔駛逃避世俗眼光喇!!

你嘅眼神出賣左你.......
Originally posted by ian2910 at 2006-10-23 03:13 PM:

唔駛逃避世俗眼光喇!!
何以見得我唔係呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 無聊得滯問下!有邊套愛情片最能代表你自己?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。