<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-10-24每日精選] 你o地覺得女強人ge內心世界其實係點ga呢?
返回列表 回復 發帖

[2006-10-24每日精選] 你o地覺得女強人ge內心世界其實係點ga呢?

〔    by Trista

其實呢個係o係live chat 整出黎ge 題目黎ge ﹐但係我覺得係一個好好ge 議題﹐有趣ge 係我發覺每個男仔ge 睇法都係大相徑庭… 咁你o地呢班客仔又覺得究竟女強人係易溝d 定係難溝d 呢?你o地覺得佢ge內心世界好難捉摸﹐係好堅強? 定好脆弱?

有人問咩叫女強人? 平時唔會將自己ge 軟弱一面表露出黎﹐惡死能登﹐做一個公司或一個機構ge 主管甚至CEO ……從來都冇溫柔或嗲ge 表現… 佢o地管下屬係以威嚴取勝﹐而唔係以親民做利誘…

小女子從來都唔係呢種女人﹐所以我更加想知道男人點睇? 甚至有冇軟化過佢o地ge 行為???

觀迎各位將自己ge 諗法感受經歷都分享晒出黎~~~~

[size=-2]另外將之變做每日精選﹐但係加唔到6分啦﹐因為ian 衰o野你唔係特登開個post …都加3分俾你la~~

msn加電話攻勢..........梗係打算做添啦,唔祇諗過,不過對住一個女強人,唔通問人食左飯未咩!

[ Last edited by trista_cheong on 2006-10-24 at 11:44 PM ]
Originally posted by ian2910 at 2006-10-24 02:15 AM:
msn加電話攻勢..........梗係打算做添啦,唔祇諗過,不過對住一個女強人,唔問人食左飯未咩!
女強人會易溝d(我覺得)
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-24 02:16 AM:

思想成熟左,諗野實際左,如果打去問候下人之類,對方先入為主都shine鬼氣啦!

佢諗緊d admin野個機你忽然打去同佢講,近排點..........

你估到下場啦!
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-24 02:16:

講真丫,我都有小小同感,諗d花巧野都唔使諗咁多...
Originally posted by ian2910 at 2006-10-24 02:21 AM:

思想成熟左,諗野實際左,如果打...
但係你都重可以睇到佢溫柔既一面WO....
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-24 02:21 AM:

講真丫,我都有小小同感,諗d花巧野都唔使諗咁多...
我反而相反...覺得要花巧野個D 女仔反而易追到手...
女強人個D...我覺得真係...係你就係你...
唔係就真係要打長途戰...
Originally posted by kaing at 2006-10-24 02:24 AM:

但係你都重可以睇到佢溫柔既一面WO....
睇到佢嘅本性,但係要夾啱timing去同佢溝通有d難度.........
Originally posted by kaing at 2006-10-24 02:27:

我反而相反...覺得要花巧野個D 女仔反而易追到手...
女強人個D...我覺得真係...係你就係你...
唔係就真係要打長途戰...
可能大定方法唔同啦,
女強人其實都係人,
只係有時佢地D自尊係比其他女人強咋,
加上有得有失,重事業卻係戀愛到迷失,
只要搵到佢地軟弱既一而,就可以事半功倍
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-24 02:32 AM:

可能大定方法唔同啦,
女強人其實都...
咁我要諗多d爆笑野俾佢..........
Originally posted by ian2910 at 2006-10-24 02:34:
咁我要諗多d爆笑野俾佢..........
NONONO~
我意思即係某程度既緊張,
如:天氣凍著多件衫,
聽日有雨,記得帶遮呢D呀,
唔係好難開口,用朋友式既語句都可以嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-10-24每日精選] 你o地覺得女強人ge內心世界其實係點ga呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。