<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-10-24每日精選] 你o地覺得女強人ge內心世界其實係點ga呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-24 02:57 PM:

睇你成日留o係度就知la~~~

不過都幾好﹐你繼續痴la
媽媽唔救我啦
好睇個男仔性格係點ga bor..........
大男人就一定唔溝d 叻過自己既女仔......覺得個女仔下下都騎住自己......

On the other hand, d女強人其實唔係真係咁強......始終係女人...得閒都想好似小鳥依咁人比男仔關心下.............

都係人夾人la, 好難講邊D女人易溝D ...............
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-24 03:03 PM:
好睇個男仔性格係點ga bor..........
...
春春都黎分享
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-24 03:05 PM:

春春都黎分享
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-24 03:06 PM:

女強人?
Case 1:就算佢番到屋企都係“強人”,咁就就算易溝都未必有人溝啦!
Case 2:o係公司係超級強人,o係屋企就小鳥依人!咁就係人都想溝啦!

溝女並無分易同難既!唔同個女仔易溝你就覺得唔係好女人啦咩?放屁!
感覺女強人自尊心好高
唔容易係人地面對展示自己真正的一面
所以往往好難去了解佢個人係點
亦唔會咁易俾語言影響到
所以我覺得如果真係想追女強人的話
應該要由表現入手,令到佢覺得你能幹(別曲解呀><)
到佢真係接受你,先慢慢展示自己溫柔體貼的一面
感覺咁樣可能會易d追到

說真...我沒追過女強人的女孩,所以唔知易唔易=.=
以上所講的,純粹我的推測,沒根據的 XD
女強人都有弱點
只要針對她們的弱點來行事,就很易得手
.
女強人應該易d 溝
因為佢地強 會令好多對手知難而退
變相來講對手少左 到手的機會大d

而且其實佢地心裡面好寂寞
如果死前難打應該ok
因為佢地會覺得你有heart 同 誠意
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-24 14:43:

唉唷ian 我按錯掣tim﹐一陣叫返rika 俾返分你o下
搞掂左喇~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-10-24每日精選] 你o地覺得女強人ge內心世界其實係點ga呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。