<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-10-26毎日精選]何謂愛???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by teramishu at 2006-10-26 01:47 PM:

如 果 係 以 前 我 ...
BigT!你講得好o岩嫁!
我一向都將愛同擁有係分開既,愛一個人並唔一定要同呢個人一生一世,只要佢可以生活無憂同幸福,就係我最大既幸福啦!
Originally posted by teramishu at 2006-10-26 02:02 PM:

老 公 最 怕 老 婆 讲...
人難免會有比較,不過只要問心無愧就可以啦!

誰要愛你 我能攜有武器
若我呃不到自己怎說你
誰更富有 我們惟有奮鬥
你一生不離開不放棄
呢個祇係理想化........身陷其中,有幾人能夠咁理智分開泥諗,失戀後用泥療傷還可以.......
Originally posted by 自由神 at 2006-10-26 04:16 PM:

BigT!你講得好o岩嫁!
我一向都將愛同擁有係分開既,愛一個人並唔一定要同呢個人一生一世,只要佢可以生活無憂同幸福,就係我最大既幸福啦!
呢個祇係理想化........身陷其中,有幾人能夠咁理智分開泥諗,失戀後用泥療傷還可以.......
Originally posted by ian2910 at 2006-10-26 04:19 PM:
你講咩野呀!我唔明既?
Originally posted by 自由神 at 2006-10-26 04:20 PM:

你講咩野呀!我唔明既?
將愛同擁有分開泥睇好難做到,係知易行難.....

失戀咪同自己講愛佢唔代表要擁有佢咁囉!

shit!我d post 次序出到亂晒籠.........

[ Last edited by ian2910 on 2006-10-26 at 04:25 PM ]
Originally posted by ian2910 at 2006-10-26 04:22 PM:

將愛同擁有分開泥睇好難做到,係...
你並唔明我想講咩!我老老實實同你講:我所明白既,你唔明!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-26 04:25 PM:

你並唔明我想講咩!我老老實實同你講:我所明白既,你唔明!
因為我唔知做緊乜咯!又有d d混亂..........

因為收到小師妹ge風.....而家有d心不在焉!鎖你......

十五十六緊.........
Originally posted by 自由神 at 2006-10-26 04:25 PM:

你並唔明我想講咩!我老老實實同你講:我所明白既,你唔明
我 明 咖。。。 我 明 咖。。。
你 讲 乜 我 都 明 咖。。。
我要冷靜下先!係時候下午茶.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-10-26毎日精選]何謂愛???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。